Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.06.03.

««« Előző nap




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Nincs információ.





NEWS



MWAVE
http://mwave.interest.me/enewsworld/en/article/105859/rain-reaches-number-1-on-both-ku-music-and-qq-music-best-kpop






Rain Reaches Number 1 on Both KU MUSIC and QQ Music
2016.06.03 16:00 CJ E&M enewsWorld Kim, JiYeon


Artist Rain has ranked on Chinese music site KU MUSIC′s chart with his 6th album title track La Song and 5th album track Love Story.

This will mark Rain′s second time ranking on a Chinese music site within a week after ranking number 1 on the QQ Music chart on May 26.




Rain recorded both 1st and 7th on the Chinese KU MUSIC K-pop chart with the the title track from his 6th album La Song ranking number 1 and Love Story from his 5th album Rainism ranking number 7.

On June 3, Rain′s agency Rain Company stated, "We are honored to have recorded these rankings in China even in the midst of not being able to release new tracks and albums in China."



Meanwhile, Rain will be visiting Macau and Beijing on June 4 for his current world tour The SQUALL.


Photo credit: Rain Company


Rain elérkezett a KU MUSIC és a QQ Music első helyére


A művész Rain felkerült a kínai zenei oldal, a KU MUSIC listájára a hatodik albumának vezérdalával, a La Songgal, valamint az 5. albumának Love Story számával is.

Ez azt jelzi, hogy Rain egy héten belül másodszorra szerez helyezést egy kínai oldalon azt követően, hogy május 26-án a QQ Music Chart első helyezettje lett.

Rain az 1. és a 7. helyet is birtokolja a KU MUSIK K-pop listáján, első helyen áll a 6. album vezérdala, a La Song, és a 7. hely a Love Story-é a Rainism című 5. albumáról.

Június 3-án a Rain Company, Rain ügynöksége azt mondta: "Nagy örömünkre szolgál ezeknek a helyeknek az elérése, bár éppen annak közepette járunk, hogy nem tudunk új számot vagy albumot kiadni Kínában."

Ezidőtájt Rain június 4-én Makaóba, majd Pekingbe látogat a jelenlegi The Squall világturnéjával.




PLEASE COME BACK, MISTER


1.
RAIN ÜZENETE A JAPÁN VETÍTÉS ELŐTT


Credit: jrhao3
https://www.instagram.com/p/BGLwQbcneaQ/

録画していた中に…♪#DATV #帰ってきたダーリン #RAIN

Videó


2.
DIRECTOR'S CUT DVD PROMOTION

Undisclosed behind the scenes

Credit MR Comeback
https://www.youtube.com/watch?v=Z5A8O7d1vF4&feature=youtu.be

Please Come Back, Mister director's cut DVD prepayment is now in progress.This is the example of undisclosed behind the scenes which you can see only if you buy Please Come Back, Mister director's cut DVD.

There are many prepayment privileges and DVD will be produced in limited quantities only.more information ▶ http://cafe.daum.net/dorawayoajosi

You can share this video anywhere.We will appreciate if you help us to promote Please Come Back, Mister DVD through SNS.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése