Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Értesítés a 9. Cloud Fan Club működési rendszerének változásairól (2013.12.17.)



Mint tudjátok, a hivatalos rajongói klub, a koreai The Cloud időnként megnyitja kapuit, és ezekben a szakaszokban lehet a teljes jogú tagságra jelentkezni. Most jár le a 8. terminus, és rövidesen várható a 9. terminusra való jelentkezés lehetősége. Úgy tűnik, hogy az új ügynökség, a Cube DC alaposan átvizsgálta a fan club jelenlegi működését is, és végiggondolva a helyzetet arra jutottak, hogy sok változtatás szükséges. Ezeket jelentették ma meg egy közleményben Rain hivatalos honlapján, melynek fordítását itt olvashatjátok. Tanulmányozzátok figyelmesen, mert a jelentkezés rövidesen a mi számunkra is nyitott lesz, és addig jó lenne, ha mindenki mérlegelné, hogy szeretné-e a teljes jogú tagok közösségét élvezni.





Szeretnénk tájékoztatni a Cloudokat a következőkről:
Mivel kilencedszerre megkezdjük az új tagok felvételét, szeretnénk tájékoztatni néhány változásról a rajongói klub működési rendszerében.

A kulcspontok alább láthatóak, kiegészítő magyarázattal ahol szükségesnek gondoltuk. Kérlek olvassátok ezt figyelmesen és reméljük a változásik iránti megértéseteket.

A nyolcadik Cloud tagság jelenlegi előnyei (ahogyan azokat a nyolcadik felvétel tájékoztatója tartalmazza)

1.     Hivatalos rajongói klubkártya kibocsátása.

2.     Elsőbbségi jelentkezés és belépés a rajongói találkozókra.

3.     Teljes jogú taggá válás a Cloud hivatalos honlapján megkülönböztetett információkhoz való hozzáféréssel.

4.     Elsőbbségi belépés a nyilvános TV felvételekre (a szervezők beleegyezésének függvényében).

5.     A rajongói klub helyeinek élvezete koncerteken és más rendezvényeken.


Eltérések az elkövetkező kilencedik Cloud tagság előnyeiben az előzőekhez képest:

1.     Változás a szervezeti felépítésben; az ügyintézőkből támogatók lesznek.

2.     Olcsóbb tagsági díj.

3.     Csak egy hivatalos rajongói klubkártya kibocsátása. (Tervezzük egy vásárlói oldal létrehozását, ahol nagy választékban lehet rajongói ajándéktárgyakat vásárolni.)

4.     Belépődíjas rajongói találkozók.

5.     Nincs garantált rajongói klub ülőhely a fizetős koncerteken.



A 8. tagságéhoz hasonlóan megmaradó előnyök:

1.     Elsőbbségi jelenkezés és belépés rajongói találkozókra

2.     Teljes jogú taggá válás a Cloud hivatalos honlapján megkülönböztetett információkhoz való hozzáféréssel.

3.     Elsőbbségi belépés publikus TV felvételekre (a szervezők beleegyezésének függvényében).

4.     Hivatalos rajongói klubkártya kibocsátása.

5.     Kezelési támogatás a cég részéről a hivatalos honlaphoz.


Magyarázat a kilencedik tagság előnyeinek változásaihoz:

1.     Változás a szervezeti felépítésben; az ügyintézőkből támogatók lesznek.

-       Amint azt tudjuk, voltak olyan helyzetek, amikor senki sem vállalkozott önként, hogy ügyintéző legyen. Úgy látjuk, hogy még egy vagy akár két ügyintéző sem képes gördülékenyen elvégezni feladataikat támogatók segítsége nélkül.



Ezért építjük szervezetünket ezentúl támogatókra.



2.     Olcsóbb tagsági díj;

3. Csak egy hivatalos rajongói klubkártya kibocsátása.

-       A jelenlegi rajongói klub tagsági díjából fedezett főbb költségek a következőképpen oszthatóak fel: rajongói találkozó, rajongói klub ajándéktárgyai, ajándéktárgyak szállítási díjai, támogatás és ajándék Rain számára.



Előre nem látható módon a szállítási díjak jelentős részét tették ki a költségvetésnek. A külföldi tagok számára történő szállítás esetén a szállítási díj sokszor meghaladja maguknak a küldött tárgyaknak az értékét.



Ennek következtében a tagsági díj magas lenne (különösen a külföldi rajongók számára), így a rajongók kétszer is meggondolnák vagy akár le is mondanának a csatlakozásról.



Azon is gondolkozunk, hogy talán a rajongói klubot tagsági díj nélkül is tudnánk működtetni, de ez azt jelentené, hogy elveszítenénk a tagok közötti differenciálás alapvető eszközét.



Nem csak az okoz nehézséget a Cloudok számára, hogy bizalmat tápláljanak egymást iránt, de a tevékenységek tervezése is lehetetlen. Ezért a következő változtatásokról döntöttünk:



Az új tagsági díj olcsóbb lesz a meglévőnél.  (A pontos összeg még tárgyalás alatt áll.) Amikor a rajongók fizető tagként csatlakoznak a rajongói klubhoz, akkor a hivatalos honlapon léphetnek feljebb a teljes tagságra, amihez egy tagsági kártyát küldünk személyazonosítónak.



Nem fogunk majd Cloud-ajándékokat küldeni, de úgy tervezzük, hogy nagy választékban bocsátunk majd ilyeneket árusításra a hivatalos honlapon keresztül. Ez azt jelenti, hogy lejjebb tudjuk szorítani a csatlakozási díjat és a Cloud működtetési költségeit.





A Cloud ajándéktárgyainak, a rajongói találkozók belépődíjainak ide vonatkozó belső költségei és a Cloud nevében történő adományozások külső költségei áthárulnak majd az egyes személyekre. Ezek a tervezett változásokat.


4. Belépődíjas rajongói találkozók:

Csakúgy, mint a fentebb említett 2. és 3. pontokban, az ingyenes rajongói találkozókat a jövőben belépti díjasra változtatjuk.


5. A garantált ülőhelyek megszünése a fizetős koncerteken:

Nem lesznek elkülönített rajongói klub ülések a koncerteken. Nem nagy titok, hogy a fizetős koncerteken a rajongói helyek elsőbbségi foglalására szóló jogosultság gyakorolja a legnagyobb hatást a taggá válás kérdésének megfontolásában. A rajongói klub a cégen keresztül mindig is jó helyeket szerzett a Cloud tagjainak számára, hogy közelről láthassák Raint a koncertjein.

Az egyik oka, hogy ilyen jó helyek elérhetőek voltak az az, hogy belső szemszögből nézve ez alapvető juttatás volt a klubtagok részére, de külsőleg az árusítóknak (és szervezőknek) ez azt jelenti, hogy habár ezek a legdrágább helyek,

így mégis sok hely könnyedén eladható rövid időn belül. Ezért voltak ezek a székek elérhetőek.

Sajnálatos, hogy az elmúlt időben úgy látjuk, hogy ezen székek eladása nagyban visszaesett, és az ezzel járó procedúra is igen nehézkessé vált (telefonos tiltakozások a rajongói székek helyzetével kapcsolatosan a bevonulás előtti nemzeti turné során, stb.)

A valóság az, hogy értelmetlenné vált a rajongói klub helyeinek további felajánlása. Továbbá már sokszor előfordult, hogy nem tag személyek reklamáltak, hogy nem tudnak VIP helyeket vásárolni.

A befektetőknek és a szervezőknek, túl azon, hogy egy jó előadást szeretnének nyújtani, profitot is kell termelniük.

Míg ezen székek fentartása természetes juttatásnak tűnik, értesítenünk kell titeteket, hogy a fent említett problémákkal a valóság az, hogy nehéz lesz a rajongói székeket megőrizni mostani formájukban.

• Továbbá szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy amint az jelenleg is történik, a továbbiakban is számítunk segítő támogatásokra. Rain támogatói adományok az események természetétől függően fogunk gyűjteni és továbbra is biztosítjuk az ezekhez szükséges számlákat.

• A hivatalos Cloud honlapjának költségeit továbbra is a cég viseli.

Ezek a struktúrális változások, amelyekről tájékoztatni szerettünk volna titeket. Elég hosszú. Elképzelhető, hogy néhányotoknak hiányérzete lesz, elszomorodik vagy elkeseredik. Ugyanakkor úgy látjuk, hogy nagyon nehéz a rajongói klubot a mostani formájában tovább fenntartani és üzemeltetni.

A klubnak nagyon sok éves történelme van. Ám ahogyan a feltételek és körülmények változtak, a klubnak is alkalmazkodnia kell és rugalmasan kell igazodnia a  változásokhoz. Reméljük, hogy továbbra is élvezhetjük megértéseteket és támogatásotokat.







Forrás: http://rain-jihoon.com/n2/notice_view.php?page=1&No=461&bSeq=681
Bejegyezte: Harudo11















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése