Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.05.22.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»


PRIVATE LIFE


Credit @寀濦妈妈 weibo

A fotó Rainről Szöulban készült.


 


HÍR


Credit 瑾泉JVJQ官微 weibo

#万众瞩目瑾泉10周年盛典#继韩星金泰希加盟JVJQ瑾泉品牌代言,瑾泉实现了业界史无前例的四大巨星——韩国第一美女金喜善、国际天王Rain、新生 代韩智友和金泰希同代言的伟大创举。其中,金喜善、Rain、金泰希将出席瑾泉6月全国代理商大会暨瑾泉10周年盛典,与代理商来一场万众期待的零距离接 触![威武]

A JVJQ híre szerint május 22-én Kim Hee Sun, Rain és Kim Tae-hee vesz részt a Springs National Agents Conference-en, amely egyúttal a Jin Quan 10. évfordulós ünnepsége is. Érdeklődéssel várjuk, hogy vajon megtörténik-e Rain és Kim Tae-hee első közös és hivatalos megjelenése a nyilvánosság előtt.










JÓTÉKONYSÁG


1.
MIMIMACKOREA

Credit: mimimackorea
Forrás: https://instagram.com/p/2_HjZDQ_ID/


#MIMIMAC #미미마끄와 #정지훈 #비 #rain #정지훈어깨넘듬직해! #정지훈은복근으로도유명하죠? #sos 어린이행사를위해 #신발을기부하셨어요! #연예인소장품경매 #비 #rain의신발이나온대요! #어서들오세요!

A bejegyzésből megtudhattuk, hogy Rain is támogatta a LOVE bolhapiacot egyik cipője aukcióra bocsátásával. A bevételekkel az SOS Gyermekfalut támogatják.





2.
Az SOS Gyermekfalu honlapjának írása:

Forrás: http://koreasos.rcsoft.co.kr/main/bbs/board.php?bo_table=ko_notice&wr_id=35




변정수 홍보대사와 ‘사랑의 플리마켓’ /05.30 양천공원
작성일 2015-05-15


변정수 홍보대사와 친구들이 함께하는 두 번째 플리마켓 ‘2015 LOVE FLEA MARKET’이 5월 30일 오전 11시부터 오후 5시까지 양천공원(서울 양천구 신정6동 소재)에서 열립니다.

이번 플리마켓에서 변정수 홍보대사는 어린이들이 SOS가정에서 행복한 어린 시절을 보낼 수 있도록 SOS어린이마을과 공동 주최 및 사회를 진행합니다.

플 리마켓에는 변정수 홍보대사와 각 분야 전문가들로 이뤄진 '변정수와 친구들'의 조직적이고 체계적인 사전준비를 통하여 의류, 잡화, 주얼리, 식품, 인테리어, 어린이 용품 및 각종 어린이 체험부스 등 100여 개의 선별된 브랜드 및 개인이 참여할 예정입니다. 이중 대다수가 특별한 금액에 마켓에서 선보일 상품 판매액의 전액을 기부를 공약으로 내세운 '착한 브랜드'인 점이 더욱 의미 깊습니다.

이 밖에도 배우 이영애, 이소연, 이태란, 배종옥, 윤현숙, 가수 비, 빽가, 오지호, 소유진 뿐 아니라 쇼트트랙 국가대표 박승희, 축구선수 송종국, 박지성, 야구선수 홍성흔 및 두산베어스 선수들, 야구선수 서건창(넥센) 등 많은 스포츠 스타가 애장품을 아낌없이 옥션 및 럭키드로우 물품으로 기부하셨습니다.

또한즉석에서 즐길 수 있는 다양한 먹거리들 외에도 가수 박지헌, 팝페라 최은성과 뮤지컬가수들을 비롯한 어린이 응원단 '퍼스트', 조성호 탭스트 등의 다양한 재능기부로 볼거리 또한 풍성하게 제공될 예정입니다.
 

학대, 방임, 이혼 등 여러 가지 사유로 가정해체를 경험하고 어려움에 처한 아이들과 가족들을 위한 노력에는 많은 분들의 관심이 필요합니다. 가정해체를 예방하고 SOS어린이들이 사랑의 가정 안에서 존중과 보호를 받으며 건강하게 성장할 수 있도록 ‘2015 LOVE FLEA MARKET’에 대한 많은 분들의 응원과 참여를 부탁드립니다.

감사합니다.

3.
CAFE.NAVER.COM

Forrás: http://cafe.naver.com/cosmania/11968457



정지훈 어깨, 근육 최고! 이번에 SOS에 나온대요!

정지훈 어깨 근육 돋보이는 기부사진이랍니다! ㅋㅋ

이번에 SOS어린이마을 행사 열린데요!
파룸회원님들은 다 알고 계신가요? 장소가,,,목동 양천공원이라는데,
여기 가시면 가수 비도 나온다는 소문이? 가수 비 다들 아시잖아요
정지훈 어깨하면 거의 대한민국 연예인들 중에 최고!!
아니 정지훈은 근육도 거의 완소남이니까요,,,,가셔야 합니다. ㅋㅋㅋ
그나저나 SOS어린이마을 행사 뭔지 모를까봐 살짝 퍼왓어요,,,
여기에 제가 좋아하는 브랜드들 많이 나오더라구요,
제가 지난 번에 프렌치 불독 저금통 샀던 매장인데!
신사동에 있는 편집숍,,,,,아 이름이 머더라,,,

미미마끄!
아 기억났네 ㅋㅋ
여기도 나와서 완전 깜놀함!!


참여하는 브랜드 진짜 많아요,
미미마끄 말고도 셀수 없이 많네요,,,,
룸메님들도 아시는 브랜드 있으신지??
공유점 ㅋㅋ
검색해보니까 그날 참여하는 업체들이 
기부에도 참여하구 판매한다음에
판매액을 기부까지 한다더군요!
다른 분들도 편집숍에 자주 가시는 분들
한번 SOS어린이마을 행사 참여하시길!!
알짜 정보인가요? 222222


MÉDIA


HARPER'S BAZAAR CHINA

A magazin címlapján a Diamond Lover jelenete látható, és sok képpel illusztrál írás is promótálja a július 22-én induló tévésorozatot.


Credit @木木-ice冰 weibo






Credit @布鲁诺多菌Cass weibo

















Nagyobb felbontású képek:


















DIAMOND LOVER


Credit @lovingRAIN625 weibo






REKLÁM


LAVIVA ICE TEA

Credit LAviva乐维饮冰果茶 WEIBO








































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése