Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.05.04.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»



MET GÁLA


Mivel a idei esemény témája a "China - Through The Looking Glass" volt, Rain felkérést kapott, hogy a kínai delegációhoz csatlakozva vegyen részt az eseményen. Az MCM nagyköveteként lépett a vörös szőnyegre, egy külön az erre az alkalomra, egyedileg az ő részére készített MCM-tuxedóban. Bátran állíthatjuk, hogy a férfi résztvevők toplistájának csúcsán foglalt helyet ezzel a megjelenéssel.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a nyugati sajtóban előzetesen hangot adtak annak az aggodalomnak, hogy a téma meghaladja a nyugati (főként amerikai) celebvilág képességeit, és féltek, hogy a felvonultatott ruhaköltemények nagyrészt vagy kulturális érzéketlenséget fognak tükrözni, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyják a tematikus elvárást. Nos, mindkét aggodalom beigazolódott, azzal tetézve, hogy az amerikai média kizárólag a saját érdeklődési körébe tartozó hírességek megjelenését tartotta fontosnak a nagyközönség számára továbbítani, az esemény fő témáját reprezentáló kínai küldöttség - sok esetben a nyugati kollégáknál sokkalta híresebb és elegánsabb - színészeivel, divattervezőivel szinte alig törődött, még a nevük megjelentetése is meghaladta az erőfeszítéseiket. Ezt a hozzáállást szerencsére az eseményt figyelő nyugati közönség sem hagyta szó nélkül.

Rain a vörös szőnyeges bevonulást és a Metropolitan Művészeti Múzeumban tartott fogadást követően az MCM nagyszabású afterparty-ján vett részt.



INSTAGRAM

Credit: angelica_cheung
Forrás: https://instagram.com/p/2RvNBRP1fl/

Kísérőszöveg: "Ready to go. With Rain before leaving hotel. #MetGala"

Angelica Cheung a Vogue Korea főszerkesztője és a kínai küldöttség vezetője, az ő meghívására vett részt Rain a Met Gálán.





A gálára indulás előtt, még a szállodában:

credit MCM_Munich Weibo
















 A Met Gála vörös szőnyegén:


A Fashion TV május 15-én közzétett összeállítása:
Met Gala 2015 Red Carpet Arrivals ft. Beyonce , Kim Kardashian & Rihanna | FashionTV 





Rain 2015 05 04 METGALA NYC 





140504 Rain @ Met Gala 2015 in NYC Red Carpet




Csak a youtube-on nézhető meg:  
Fan BingBing,Rain and Kris Wu at Met Gala 2015 
credit: artphot
https://www.youtube.com/watch?v=LYjeBGKzzCA

Fancam:
credit Honghom小白
http://v.youku.com/v_show/id_XOTQ4NTkwOTEy.html



Fan Bingbing, Rain, and Kris Wu steal the spotlight at the 2015 Met Gala 
 



A kínai résztvevők:

Chinese Star-Studded at the 2015 MET Gala 










...., Zhao Wei, Angelica Cheung, .... , Li Bingbing, Fan Bingbing, Gao Yuanyuan, ... , Rain





Liu Jialing


Rain és Wu Yifan

























Credit @红毯时尚 weibo







A Gála további hírességei:

Credit: metmuseum @metmuseum

Anna Wintour
Bee Shaffer

Gong Li
Wendi Murdoch

Marissa Mayer
John Boyega

Ansel Elgort
Neil Patrick és David Burtka

Andy Cohen és Sarah Jessica Parker
Diana Kruger és Joshua Jackson

Keri Russell
Lizzy Caplan

Jennifer Lawrence
Alicia Keys és Jean Paul Gaultier

Allison Williams
Adrian Brody

Amanda Seyfried és Justin Long
Katie Holmes és Zac Posen

Solange Knowles
Vanessa Hudgens

Emma Roberts
Claire Danes és Valentino

Kerry Washington
Mary Kate Olsen és Ashley Olsen

Taraji P. Hens és Alexander Wang
Jessica Chastain

Julianne Moore és Riccardo Tisci
Dakota Johnson

George Clooney és Amal Clooney
Lorde

Sofia Vergara és Joe Manganiello
Justin Bieber

Kristen Wiig
John Legend és Chrissy Teingen

Jennifer Lopez
Kim Kardashian és Kanye West

Lenny Kravitz és Lisa Bonnet
Madonna

Miley Cyrus és Zoe Kravitz
Robert Pattinson és FKA Twigs

Katy Perry
Lady Gaga

Clara Delavigne
Rihanna

Beyonce



A Vogue Mini fotói (ez egy mobil eszközökre fejlesztett alkalmazása a magazinnak):










MÉDIA / PRIVATE LIFE

Mivel látható volt, hogy a következő napokban Rain ismét a média érdeklődésének középpontjába kerül, a bulvár is megpróbált egy kis kavarással hasznot húzni ebből. Rain alig tette ki a lábát az országból, amikor lerohanták az édesapját és "szenzációként" próbálták tálalni a vele folytatott telefonbeszélgetés amúgy teljesen ártatlan mondatait, egyúttal ismét kicsit turkálni a magánéletében. Ezúttal azonban nem jártak sikerrel, a semmiből nem lett semmi. Viszont  a Koreaboo nagy igyekezetében még Rain és Kim Tae-hee édesapját is összecserélte.


[단독] 비 아버지가 직접 밝힌 '비♥김태희 결혼설' 진실은?


1.
YTN
Forrás: http://www.ytn.co.kr/_sn/0117_201505041320066746


[단독] 비 아버지 "김태희와 상견례 한 적 없다"

2015-05-04 13:20



한류스타 커플 비-김태희의 결혼설이 계속 불거지는 가운데 비의 아버지가 처음으로 직접 입장을 밝혔다.

비의 아버지 정 모 씨는 최근 K STAR 와의 인터뷰에서 비와 김태희의 '연내 결혼설'에 대해 "아직 결혼에 대해 말할 단계가 아니다"라고 전했다.

정씨는 "현재 비와 김태희가 잘 만나고 있다. 결혼은 때가 되면 두 사람이 알아서 결정할 것"이라며 "서로 상견례를 한 적은 없다"고 밝혔다.

정씨는 또 "비와 김태희가 빨리 결혼했으면 좋겠지만, 내 마음대로 되는 게 아니다"라며 "두 사람이 결혼할 생각이 있으면 매체 등을 통해 나중에 알릴 것"이라고 말했다.

한편, 정씨는 비의 근황에 대해 "현재 휴식을 취하며 차기작을 물색 중"이라고 덧붙였다.

2.
KOREABOO





Kim Tae Hee’s father speaks up on wedding rumours surrounding the actress and Rain

Posted on

Kim Tae Hee‘s father spoke up to the public for the first time, denying the recent wedding talks between Kim Tae Hee and Rain.

The hallyu couple Kim Tae Hee and Rain hit #1 search trend in South Korea with their wedding rumours. Despite the recent media extensive coverages regarding Rain’s proposal, their families’ blessing and possible wedding plans for this ear, both of their agencies have denied the rumours.

In addition to the statements, Kim Tae Hee’s father also made his own statement and tactfully stated that, “They are not in the stage to talk about marriage. Currently, Rain and Kim Tae Hee are seeing each other well. When the time comes, the two will decide on their marriage. However, we have not had the formal bow between the both families. Although I wish Rain and Kim Tae Hee to marry soon, it’s not something I should decide. If they plan to get married, they will report to various media and press.”

Meanwhile, Rain and Kim Tae Hee are taking a rest and searching for their next projects to take on.

Source: ytn

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11


Kim Tae Hee édesapja beszél a színésznő és Rain házassága körüli pletykákról


Kim Tae Hee édesapja először szólt a nyilvánossághoz, tagadva a közelmúltbeli esküvői híreszteléseket Kim Tae Hee és Rain között.

A hallyu pár, Kim Tae Hee és Rain az esküvői pletykák kapcsán az 1. helyen áll a keresési trendekben Dél-Koreában. Annak ellenére, hogy mostanában a média széles körben tudósít Rain lánykérésével, a családjuk áldásával és az idei esküvő lehetőségével kapcsolatosan, mindkettőjük ügynöksége tagadta a pletykákat.

A nyilatkozatok mellett Kim Tae Hee édesapja szintén tett egy saját nyilatkozatot, és tapintatosan azt mondta, hogy "Nincsenek abban a szakaszban, hogy házasságról beszéljenek. Jelenleg Rain és Kim Tae Hee szívesen látják egymást. Amikor eljön az ideje, majd ketten meghozzák a döntést az összeházasodásukról. Azonban még nem történt formális meghajlás a két család között. Bár én remélem, hogy Rain és Kim Tae Hee hamarosan összeházasodik, ez mégsem olyasmi, amit nekem kell eldönteni. Ha majd házasságot terveznek, akkor be fogják jelenteni a különböző médiának és sajtónak."

Eközben Rain és Kim Tae Hee éppen pihen, és keresik a következő projektjüket a továbbiakhoz.


3.
ALLKPOP

Forrás: http://www.allkpop.com/article/2015/05/rain-and-kim-tae-hees-friend-describes-the-couple-rains-father-wants-them-to-marry



Rain and Kim Tae Hee's friend describes the couple + Rain's father wants them to marry
May 4, 2015 @ 12:35 pm



As the marriage rumors surrounding celebrity couple, Kim Tae Hee and Rain, continue, their friend as well as Rain's father stepped up to discuss their relationship.  

Rain's father, Mr. Jung, recently met with a media outlet for an interview to reveal his official stance on the marriage rumor.  He said, "Currently, Rain and Kim Tae Hee are dating well.  In relation to marriage, the two will decide on their own when the time comes.  We have not done a meeting of the parents.

"It would be nice if Rain and Kim Tae Hee got married as soon as possible, but it's not something that should go my way.  If the two have thoughts on getting married, they will reveal this later through the media."

In addition, a friend of both Rain and Kim Tae Hee said on May 4, "They're a couple that are truly good together.  Their attachment [for each other] are deep to the point you could say they give you goosebumps.  They value and protect each other.  It's to the point that anybody who saw them could call them the quintessential couple.

"They are also on the terms to preserve etiquette towards each other for sure even as they get closer.  They don't behave shamefully or say things to be shameful about.  If anything, they act more cautiously so that the other person doesn't get hurt."

One friend said, "Rain and Kim Tae Hee have not discussed wedding plans in detail at all.  As always, the two are very happy as a couple right now."

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11


Rain és Kim Tae Hee barátja leírása a párról + Rain édesapja szeretné ha összeházasodnának


Mivel a házasságról szóló híresztelések nem ülnek el a híresség-pár, Kim Tae Hee és Rain körül, a barátjuk, valamint Rain édesapja lépett elő, hogy beszéljen a kapcsolatukról.

Rain édesapja, Jung úr, nemrég találkozott egy médiummal egy interjú erejéig, hogy felfedje hivatalos álláspontját a házassági pletykákkal kapcsolatban. Azt mondta, "Rain és Kim Tae Hee gyakran randevúznak. A házassággal kapcsolatosan saját maguk fogják meghozni a döntést ha eljön az ideje. Mi még nem tettünk látogatást a szülőknél."

"Jó lenne, ha Rain és Kim Tae Hee a lehető leghamarabb összeházasodna, de ez nem olyasmi, ami az én dolgom lenne. Ha majd kettőjük a házasságot fontolgatja, akkor majd annak idején felfedik majd ezt a médián keresztül."

Ezen kívül Rain és Kim Tae Hee egyik barátja azt mondta május 4-én, hogy "Ez tényleg egy jó páros. Mély az [egymás iránti] elkötelezettségük olyannyira, hogy azt is mondhatnánk, libabőrösek leszünk tőle. Megbecsülik és védik egymást. Ezért van, hogy bárki, aki látta őket, tökéletes párnak nevezi őket."

"Azzal a feltétellel együtt is, hogy betartják az egymás iránti formaságokat, biztos, hogy még közelebb kerülnek egymáshoz. Nem viselkednek szégyenletesen vagy amiről azt mondhatnánk, hogy szégyenletes. Ha valami, akkor az ő cselekedeteik elővigyázatosak olyannyira, hogy meg ne bántsák a másik embert."

Egy barát azt mondta, "Rain és Kim Tae Hee még egyáltalán nem beszélt részletesen esküvői tervekről. Mint mindig is, most mindketten nagyon boldogok, hogy párként összetartoznak."























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése