Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.05.07.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»RAIN INSTAGRAM / TWITTER / FACEBOOK


Rain lecserélte a közösségi oldalain a profilképét erre a nagyon kedves új fotóra:
WEIBO

Credit @苗苗0718000 weibo

A megjelölt helyszín: Highland Falls. A Rainen lévő ruhákról a rajongók kiderítették, hogy a H&M kollekciójából származnak, és később kiderült, hogy éppen egy új fotózás közbeni megpihenés pillanatait kaphatta el a képek készítője.
REKLÁM


LAVIVA ICE TEA

Credit LAviva乐维饮冰果茶 weibo


EGYÉB ESEMÉNY


A dátum nélküli fotó talán egy esküvőn készülhetett, amelyen több híresség is részt vett, akik közül Song Sung-heongról is készült egy kép ugyanazzal a kisfiúval.


Forrás: http://blog.naver.com/PostView.nhn?blogId=whtnalsla&logNo=220353027626 우리 조카는 셀러브리티!^^
2015/05/07 23:28

신라 호텔에 지인 결혼식때문에 형과 함께 참석을 했다!
너무나도 많은 유명 연예인들 사이에서 오른쪽 자리는 정지훈(비), 왼쪽 자리에는 송승헌과 앉게 되었고
정면에는 글로 다 쓰기에 너무나도 많은 남녀 연예인들이 모인지라.... 시상식을 방불케했다!
비와함께 사진 한장 찰칵!
[출처] 우리 조카는 셀러브리티!^^|작성자 이조모
송승헌씨는 실물이 더 대박이다!
착하듯 깍듯하고 바른듯 멋진 느낌이랄까?;;; ㅋㅋ

조카 사진이 별로 없어서
겨울때 쇼핑하면서 찍은 사진을 한장더 올려본다... ㅋㅋ
아이그........................... 귀여워!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Nincsenek megjegyzések: