Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2005.09.12.














Az eredeti cikk valószínűleg hosszabb lehetett, de eddig csak ezt a kivonatot találtam belőle:


TIME ASIA Vol.166, No.12


A Korean Force of Nature


Fall Preview: Music



In just three years, Korean pop star Rain has built a huge domestic following of (mostly) female fans with a string of chart-topping singles, and now he's ready to branch out overseas. Rain picked up MTV Asia prizes this year, played his first solo concert in Japan in July and has lined up sold-out gigs in Hong Kong and Tokyo. But the engine of Korean pop-culture dominance in Asia is the soap opera, which is why Rain is forecast for TV this fall. The decidedly boyish singer will play a macho K-1 fighter who falls for his brother's lover in a series tentatively titled A Love to Kill. Though the show is set to air first in Korea this October, the astounding popularity of Korean TV dramas around the region means that the pop star could soon become a familiar face throughout Asia.

But why stop there? Rain's managers believe he could be the first Korean star to break into the U.S. market. Park Jin Young, the pop impresario who discovered and trained Rain, is a talented dancer and songwriter who has worked with U.S. artists like Mase and Will Smith. Since setting up camp in Los Angeles last year, Park has been shopping his protege around to U.S. production companies. Rain almost managed to score a track on rapper Lil' Kim's latest album but the plan fell apart after Kim was convicted of perjury and had to start serving a jail term, according to Jimmy Jeong, an executive at Rain's management company. Just a minor setback, says Jeong: "We're targeting the global market. Rain's too big for Asia."

























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése