Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2005.07.25.






MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?



Nincs információ.




🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

A NAP EGYÉB HÍREI ÉS ESEMÉNYEI (áttekintés):

📰   KBS Global - Rain Wins `Korean Artist of the Year` Award in China
          📰   Hancinema - Singer Rain Achieves MTV Asia Grand Slam


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧



KBS GLOBAL





Rain Wins 'Korean Artist of the Year' Award in China

[2005-07-25]


Singer Rain received the `Korean Artist of the Year` award at the MTV-CCTV Mandarin Music Honors that was held July 24 at the Workers Stadium in Beijing, China. In the finale of the ceremony Rain performed his hit songs `Bad Guy` and `It's Raining.`

The Mandarin Music Honors, held annually by MTV China and CCTV and now in its seventh year, is the largest music festival in China. It usually features top artists from China, Hong Kong, Japan, Taiwan and the United States.

Rain was invited to the ceremony as a guest performer representing Korea. His award was presented to him by another top Korean singer/actress, Jang Nara, who has gained enormous popularity in China recently.

MTV China chose nominees for the `Korean Artist of the Year` award from a pool of artists whose music videos have been shown on its channel the most during the year.








Singer Rain Achieves MTV Asia Grand Slam

2005/07/25


Korean pop sensation Rain has won yet another MTV Asia award this time in Beijing.
On Sunday, Rain received the prize for the "Best Korean Singer" in this year's "CCTV-MTV Mandarin Music Honors".
The latest award gives Rain an MTV Asia Grand Slam, meaning he's won a series of awards in the Asian countries that broadcast MTV Asia.
In May, Rain, known as "Bi" in Korea, was a recipient of the "Video Music Awards Japan", after winning the "Favorite Artist of Korea" in Thailand in February.
Since his debut in 2002, Rain has been one of the most popular Korean artistes in Asia.







🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧





























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése