Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2018.08.10.





MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?



Két, váratlanul felbukkant fotó szerint éppen Palaun tartózkodik. Nem tudjuk, hogy családi vagy baráti társaságban töltött nyaralásról van-e szó, vagy esetleg valamiféle munkáról, egyéb privát programról. De Palau szigetbirodalma gyönyörű, a hely egy búvárparadicsom, tehát Kim Tae-hee sem unatkozna, ha véletlenül ő is Rainnel lenne. Mindenesetre Rain képei nyugodt kikapcsolódásról árulkodnak.



🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP HÍREI ÉS ESEMÉNYEI (áttekintés):

📸 帕劳小隋团
🎥 ViuTV - 《十五分鐘熱度》20180810 (古天樂、謝安琪、RAIN)
📸📹 qfox625 

📸 王妍_Melody >>> 2008.08.24.

🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧



Hol is található Palau, a 241 szigetből álló ország, amelyből csak 12 lakott? Hát itt, Óceániában:




 




💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



帕劳小隋团

8月10日 17:02


你们的rain在帕劳🇵🇼
好激动好激动,看到他我就想唱三只小熊 ​​​太帅了!#rain# @Rain吧中国云官博 ​​​​



 

 



 Rain egy kicsit közelebbről, mert a látvány nagyon is megéri :)






💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


A tegnap megkezdett interjú második részét láthatjuk ebben a műsorban:



ViuTV

《十五分鐘熱度》20180810 (古天樂、謝安琪、RAIN)
[2018_08_10-001]


VIDEO




💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


Reméljük, hogy az alábbi bejegyzés híre igaz, és valóban az új székház épülését láthatjuk. A fotók a Rain Company már lebontott, korábbi épületét mutatják, majd a telken folyó nagyszabású építkezést. Végül két képen az ügynökség jelenlegi, vélhetően ideiglenes helyszíne látható.



qfox625

TBT
One year ago today, we were standing in front of @rain_oppa ‘s old Rain Company 😍💞 Days later, it was torn down😭
The new office looks great, and we can’t wait to see what will be built on the old spot. 😘😄🦊
#JustForYou Asia FM Tour #HongKong












  •  









     VIDEO


    Hogy jobban lássuk, mi is készül, íme a videó néhány kockájának pillanatfelvétele, amelyeken kivehető az új, többszintes, U alakú építmény szerkezete:






     















    🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧































































    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése