Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2018.02.24.




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?




A NAP HÍREI ÉS ESEMÉNYEI (áttekintés):






RAIN

rain_oppa / @29rain / 정지훈

마시자...#ilovehibiki





Bár a fotót később Rain az Instagramról törölte, a Facebook és a Twitter oldala megőrizte azt. A képen a jobbra lévő, hétköznapibb változatában is rendkívül finom japán Hibiki whisky két különböző palackja látható, balra a méregdrága 21 éves Old Mount Fuji Limited Edition. Mindezen túl az éles szemű megfigyelők ennek az egyszerű képnek számtalan apró részletéről gyűjtöttek be olyan információkat, amelyeknek valójában semmi értékük nincs. Egyetlen tanulsággal szolgálnak csak: egy hírességnek szinte lehetetlen a vizslató szemek elől mindent elrejtenie. Mivel jelen esetben az eredmény inkább csak kedvesen tréfás, mint bántó, ezért jöhetnek a "nagy felfedezések".


Megtudtuk, hogy kedvenc párunk DeLonghi toastert használ:





Az üvegeket a fotózáshoz Rain csak rátette az asztalon lévő alátétre, mely - hiszen kisbabás családnál járunk - éppen a Penelope bébitermékeket hirdeti, és így bájosan kiegészíti a férfias italok látványát:





(via Kamila625)











[2018_02_24-001]
sundancefilms     https://www.instagram.com/p/BflKNgBgr3Z/?taken-by=sundancefilms


SP68 매직팬츠 #CF
[스타일 멋지게 선댄스가 합니다]
Cast: #비, #정다혜
Director: 이재진 A.K.A @YOOLCHAN


레트로한 느낌에 댄스와 절묘하게 어우러진 정지훈 @rain_oppa 그리고 대한민국 대표 미녀 정다혜 @alliswell_96 와 함께한 #SP68 다음에도 멋진 작업 기대합니다.
두둥! @sundancefilms #선댄스 #패션 #뷰티 #촬영 #kpop
















橡皮糖-yy

#SP-68魔术裤#
SP-68新款V3细节图来啦‼️
忍了这么久终于可以跟大家分享了部分内容😂
※全新代言人Rain形象的手包
※添加了莱卡面料
※新款的微笑扣子
※腰部采用了松紧带
※全新的防伪码
※腰部撑开会显示SP-68的字样
真的太惊喜了💗 ​​​​


 

 

 














































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése