Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2018.02.20.




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?




A NAP EGYÉB TÖRTÉNÉSEI:




INSTAGRAM rain_oppa / TWITTER @29rain / FACEBOOK 정지훈
Twitter: 5:29 am / Facebook: 2:29 pm

#amazing#trunkhotel#tokyo


 


 














SDJSR BLOG
신지원 팀장 (sdjsr)
 

 


 


 [ 연예인 빌딩 ]

연예인 가수 비 (정지훈) 청담동빌딩 매매사례

 2018. 2. 20. 8:02 



 안녕하세요!!!노블레스 빌딩매매 VIP 전문 중개팀신지원 인사드립니다.^^

 오늘 소개해드릴 연예인 빌딩 매매사례의 주인공은가수 비 정지훈 씨 소유의 청담동 정지훈빌딩 입니다.
가수 비 정지훈 씨 


 "댄스머신" "몸짱""헐리우드스타""노력의 아이콘"등 수많은 별칭을 가지고 있지만그중에 김태희 남편이라는게 가장 부러운 부분이 아닐까요?^^;;;;;저는 김태희보다 더이쁜 와이프가 있어서 그다지 부럽지는 않습니다 ㅎㅎ


가수 비 정지훈 씨 소유의 청담동 정지훈빌딩


 가수 비 정지훈 빌딩은 청담동 명품거리 이면 한류스타 거리에 위치하여 있습니다


가수 비 정지훈 씨 소유의 청담동 정지훈빌딩 위치도



지하철 분당선 압구정 로데오역에서 도보로 약10분정도의 거리입니다.지하철의 접근성은 좋지않지만도산대로와 압구정로에서 진입이 수월한 이면코너에 위치하여 가시성이 뛰어납니다.일전 청담동 지드래곤 권지용 빌딩 매매사례에도 언급하였듯이 접근성은 떨어지나 프라이빗한 특성 때문에 연예인들에게 인기가 좋은 지역입니다.최지우씨나 현빈씨 고소영씨 등 유명 연예인들이 소유한 빌딩이 많은 곳이죠~

가수 비 정지훈 씨 소유의 청담동 정지훈빌딩


가수 지 정지훈 청담동빌딩
2008년 7월16일 168억 5,000만
정지훈 단독소유로 해당건물 소유권이전


 비 정지훈씨는 청담동 빌딩을 2008년 7월 16일 168억 5,000만원 에 매입하여 비의 본명 정지훈 단독소유로 해당건물의 소유권을 이전받았습니다.위 사진에도 보이듯이 가동,나동으로 나누어져 있었지만 매입후 가동만 남기고 철거하였습니다.현재는 비 정지훈 1인 기획사 레인 컴퍼니 (RAIN COMPANY) 가 임차하여 사용중입니다.

가수 비 정지훈 씨 소유의 청담동 정지훈빌딩



가수 비 정지훈 씨 소유의 청담동 정지훈빌딩

 가수 비 정지훈씨가 소유한 청담동 121-28, 121-31두필지를 합한 대지면적이 약 310평으로 추후 신축시 어떠한 모습으로 바뀔지 기대가 됩니다.


가수 비 정지훈 씨 소유의 청담동 정지훈빌딩 부동산 종합증명서



가수 비 정지훈 씨 소유의 청담동 정지훈빌딩 종합증명서

 제2종일반주거지역
건폐율 60%
용적률 200%


 가수 정지훈 청담동 빌딩은 용도지역이제2종일반주거지역이니 건폐율 60% 용적률 200%를 적용을 받습니다 허나 7층까지 7층 이하의 건축조례에 맞춰 신축하려면 건폐율 약 28%로 층당 88평이면 가능할 것으로 보여집니다.



김태희 가수 비 정지훈 결혼사진

 가수 비 정지훈 청담동 빌딩현재 시세는 약 300억 정도 예상해볼수있으니노래 잘해 / 연기잘해 / 운동잘해 / 결혼잘해 / 거기에 재테크 잘해~~~~~까지 추가가 되겠네요!이상 가수 비 정지훈 청담동 빌딩신지원 팀장이었습니다.


강남 빌딩매매 전문 노블레스 신지원 팀장

 서울 경기권 빌딩 매매는 빌딩 매매 전문 VIP노블레스
신지원 팀장
대표번호: 02 519 3026
모바일: 010-5777-5711
카카오톡: sdjsr777





[2018_02_20-001]

 VIDEO
가수 비 정지훈 씨 소유의 청담동 정지훈빌딩 동영상






Ugyanebben a blogban a Kim Tae-hee tulajdonában lévő épületről is olvasható hasonló bejegyzés.

































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése