Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2018.02.14.MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?
A NAP EGYÉB TÖRTÉNÉSEI:

 @raincompany_

happy Valentine's day! 本当にありがとうございます. #rain


 

 

 !!!   CULTURAL WEIRDNESSES, PSEUDO-SCIENCES, SHAMANS, SHARLATANS, ETC.   !!!


[2018_02_14-001]

이규호사주TV     김태희 & 가수 비- 사주 및 궁합 분석
펼침
김태희씨와 비씨 부부의 행복한 삶을 기원합니다.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
실전사주분석 신청하기 : https://goo.gl/VZWw0M

네이버 밴드 함께하기 : https://band.us/@s295

구독자 여러분의 다양한 사연을 받고 있습니다.
사주가 궁금한 연예인이나 지인들의 사연 말씀주세요^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése