Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2018.02.02.











Han Jong Pil, a NU SKIN kozmetikai cég vezetője örömmel tette közzé a Raintől kapott, dedikált albuma fényképét:

myface_mybody_jp

친구덕에 가수" 비" 싸인씨디 선물 받음ㅎㅎ
사실 같이 식사나 한번 하자하고 싶었으나
정작 만나면 할 애기가 없을거 같아서 ㅎㅅㅇ
#rain #가수비 #사인씨디


 






OBS



[★ 그때 그 인터뷰①] 비 "이상형? '트랜스포머' 메간 폭스"

기사입력2018.02.02 오전 9:12


[2018_02_02-001]

VIDEO

[OBS 독특한 연예뉴스 조연수 기자] 가수 비가 자신의 이상형이 메간 폭스라고 밝혔다. OBS '독특한 연예뉴스'(연출 윤경철, 작가 박은경·김현선)가 비-김태희 부부의 그때 그 시절 인터뷰를 공개했다.  과거 비는 "사실은 제가 그룹 활동을 했었다. 그것까지 합치면 13년 정도 되는데 아무것도 안 보였고 카메라도 안 보였고, 팬들도 안 보였고, 제가 뭘 하고 내려온 지도 몰랐던 기억이 있다"고 1998년 아이돌 그룹 '팬클럽'으로의 첫 데뷔 당시를 회상했다.  그런가 하면 그는 "미국이라는 나라가 꼭 싸인을 하지 않고, 누설을 하게 되면 안 되더라"며 헐리웃 영화 '닌자어쌔신'으로 글로벌 스타가 되기 직전 입단속부터 해야 했다고 전했다.  당시 비는 "원래 제가 이상형으로 꼽았던 분이 메간 폭스였다. 예전에 미국에서 트랜스포머라는 영화를 처음 보고, 굉장히 독특한 인상이 남았다"라며 이상형으로 메간 폭스를 꼽기도 했다. (영상=OBS '독특한 연예뉴스', 편집=김미연PD, 작가=노세희)




OBS



[★ 그때 그 인터뷰②] 비 "김태희와 열애? 나중에 말씀드리겠다"

기사입력2018.02.02 오전 9:13


[2018_02_02-002]


[OBS 독특한 연예뉴스 조연수 기자] 가수 비가 김태희와 열애에 대한 질문을 피했다.  OBS '독특한 연예뉴스'(연출 윤경철, 작가 박은경·김현선)가 비-김태희 부부의 그때 그 시절 인터뷰를 공개했다.  라이징 스타에서 톱스타가 돼 만난 비-김태희 커플은 열애부터 결혼까지 멀고도 험난한 시간을 보내왔다.  비는 2011년, 홀몸으로 입대하더니 2013년, 김태희 씨와의 열애를 인정하고 임자 있는 몸으로 제대해 눈길을 끌었다. 이후 공식석상에서 열애에 대한 질문을 피해왔던 그는 과거 '독특한 연예뉴스'와의 인터뷰에서도 질문을 능수능란하게 피해갔다. 당시 비는 "말 그대로 좋지만 일적인 건 일적인 것 대로, 사적인 건 사적인 것 대로. 나중에 또 한 번 말씀드리겠다"고 답해 눈길을 끌었다. (영상=OBS '독특한 연예뉴스', 편집=김미연PD, 작가=노세희)












































































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése