Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2010.03.02.



비느님4월에앨범내요??

4월에 낸다는데 맞나요????





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=17606&page=363&searchType=title&searchStr=
ratoka

[Mar-02-2010] Rain'll come back as a singer in April, two years after his Rainism album.


From the top left to the right (by clockwise) : Rain, BoA, Seven, Lee Hyo-Li, Kang Ta, Kim Dong-Ryul, Seong Si-Kyung, Son Dam-Bi, Big Bang, Yu Hee-Yeol


- Rain part  in an article about this year's music industry which will be a festive mood -


Rain'll come back as a singer in April, two years after his 5th album Rainism in 2008.

According to his agency, "Rain is gathering new songs which will be included in his mini special album upcoming April. Also, 'Kim Tae-Wan', who worked with Rain during his Rainism album, and Rain are teaming up again to have the framework for the mini special album."

The domestic music industry seems to be pleased to hear that 3 major singers (Rain, Seven, and Boa) will come back this year.

An official from the music industry said, "Rain, Seven, and Boa's comeback is expected to bring about an upheaval in the idol group-oriented Korean pop music scene, in particular, the dull music industry will be revitalized due to the big 3's comeback."


Brief translation by rain bird.




SKT, '한마디로 캠페인-정지훈·신민아편' 론칭
































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése