Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2010.02.28.




http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=25&bcmSeq=5&seq=46790&page=488&searchType=title&searchStr=
Duggu

Rain-LOTTE

from: Lotte
cap by ratoka - http://memo-rain.ning.com/profil ... -rain-bi-lotte-duty





képek




http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=25&bcmSeq=5&seq=46791&page=488&searchType=title&searchStr=
moebi

MTV Movie Feature NinjaAssassin

kép

スカパー MTVで映画特集「ニンジャ・アサシン」が放送されますよ~ パチパチ

スカパー見れる方は是非チェックしてみてね  3月2日からです リピート入れて4回も放送されます 
嬉しいですね!!

http://www.mtvjapan.com/tv/program/sp_ms_ninjaassassin








http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=25&bcmSeq=5&seq=46789&page=488&searchType=title&searchStr=
Duggu

Our hearts with Chilean Clouds! fighting!

1. kép


Hello my dear clouds!

It's me again ... this time I'd like to share with all of you  something a little bit sad, as maybe most of you know, our friends from Chile suffered a terrible  earthquake today at 3:30 am. Thanks god they are so so, but anyways this is a sad moment for them.

Im my country we suffered anearthquake too in 2007 and lasted for about three minutes. So I know perfectly how they feel now! I just wanted to share this with you because I think is something important sine we are like a big family, and also our Rain is very loved in CHILE! There are lot of persons who love his music and admired his work! So I'd like that you pray for them, and send them your positives vibes, at least that's what we can do.

I'm really sad for them, because I have some friends living there, so I really hope they are ok, I know  there are some other disasters in other countries, such Haiti, Japan, but, Latin fans are part of this family so I just wanted to let you know what happends with them!
I'm really sorry if my post is wrong but.... I just feel I had to .....

my heart and love is with them! Since here we just can send them supporting messages... and pray for them.... Amigas de Chile todo va a estar bien! lose!

2. kép



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése