Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Friends FM - Sebességvágy (2012.10.06.)Raint kérdezte KCM az egészségi állapotáról a Sebességvágy október 6-i adásában. Íme a válasz:KCM: Sok rajongó aggódik az egészségedért. Milyen most az állapotod? 
Rain: Jó. (nevet)
Gyerekkorom óta érzek fájdalmat a hátamban, mert akkor túlterheltem a táncolással. Időről időre, amikor csak szükségem volt rá, 
az énekesi pályafutásom során kezelésben tudtam részesülni a koncertek előtt és után. De mióta a seregben vagyok, ezt nehéz összeegyeztetni a katonai szolgálattal a hektikus időbeosztásom miatt. Azt hiszem, visszaesett az állapotom, ezért inkább kórházba vittek a sok elfoglaltságom miatt.
Néhány újságcikk szerint, amiket olvastam, már megértem a halálra. (nevet)
Most jó állapotban vagyok, és nem kell aggódni e betegség miatt.
Eleget fogok tenni a kötelezettségemnek.


Consolatory Train, 2012.10.04.Forrás:  http://forums.soompi.com/discussion/346/rain-_-비-_-bi-official-thread/p1331
Szerző: Harudo11

Nincsenek megjegyzések: