Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2005.03.18.






KBS GLOBAL


 


Rain to Release Photo Album in Asia

[2005-03-18]

Singer Rain plans to release a photo album for the Asian region. His agency has recently signed a contract with a content production company to sell the singer's photo album in Asian countries, including Japan. Currently, the agency is responsible for setting the shooting schedule.

The concept of the album is still being finalized. But the content production company, which is overseeing the project, has said it wants to fully convey Rain's natural charm through the photos by capturing the singer's good looks, his boyish radiating smile, his muscular body and the charisma that he displays while performing on stage.

The singer decided to produce the album because of continuous requests from his fans. Rain's album "It's Raining" grabbed the top spot on Japan's leading music chart, the Oricon Chart, shortly after being released in Japan on Feb. 16. In the same month, the singer released the album in Thailand, successfully staging a showcase there as well. Since his debut in other Asian countries, Rain's fans have continuously requested that his agency produce a photo album of the singer.



































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése