Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2019.03.12.




VLive - Dispatch
[ⓓxV] “Welcome Opening for Indonesia V-Today” (Jung Ji-hoon:RAIN)




HERALD POP
헤럴드 팝





[팝인터뷰]정지훈 "맛집 탐방 내 즐거움..훗날 맛집 책 내고 싶다"
기사입력 2019. 03. 12 17:10

배우 정지훈/사진=레인컴퍼니 제공

[헤럴드POP=이미지 기자] 가수 겸 배우 정지훈이 맛집에 관심이 많다고 밝혔다.

정지훈의 SNS를 보면 맛집 그리고 그곳의 음식 사진들이 많다. 정지훈은 평소 맛집 탐방을 즐기는 것. 최근 서울 종로구 소격동의 한 카페에서 진행된 헤럴드POP과의 인터뷰에서 정지훈은 향후 맛집 책을 내는 것은 물론 맛 칼럼니스트가 되고 싶은 바람을 표했다.

이날 정지훈은 “먹을 때 행복하다. 진짜 맛있는 음식 아니면 잘 안 먹을 정도다”고 전했다.

이어 “그 어떤 진수성찬이 있더라도 설렁탕, 칼국수, 만둣국 등 정말 잘 만든 한 그릇을 좋아하는 편이다”고 덧붙였다.


배우 정지훈/사진=레인컴퍼니 제공

뿐만 아니라 정지훈은 “내 나름대로 지도가 있다. 레인 플레이스라고 전 세계 맛집을 갈 때마다 표시를 해놨다”며 “그게 내 즐거움이다”고 알렸다.

그러면서 “지금 당장은 아니더라도 나중에는 책으로 내고 싶은 생각도 있다. 비싼 곳, 싼 곳 나눠서 책을 만들고 싶다”며 “훗날에는 맛 칼럼니스트 역시 해보고 싶다”고 털어놔 눈길을 끌었다.

한편 정지훈 주연의 영화 ‘자전차왕 엄복동’은 일제강점기 희망을 잃은 시대에 일본 선수들을 제치고 조선인 최초로 전조선자전차대회 1위를 차지하며 동아시아 전역을 제패한 ‘엄복동’의 업적을 소재로 당시 나라를 위해 몸 바친 독립군들의 활약을 픽션으로 재구성한 작품이다.
popnews@heraldcorp.com


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



http://www.fomos.kr/esports/news_view?entry_id=72418












































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése