Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2018.02.28.




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?




A NAP EGYÉB TÖRTÉNÉSEI:





BETA NEWS  

 



이시언 서지승 남편감으론 역부족? 절친 비의 일침 눈길



입력 : 2018-02-28 17:20:36

서지승과 이시언이 목하 열애 중이다.

서지승과 이시언은 5개월째 열애 중인 것으로 알려졌다.

서지승과 이시언의 열애 소식에 서지승 연인 이시언의 사생활이 다시 주목받고 있다. 이시언은 '나 혼자 산다' 방송 당시 지저분한 집으로 보는 이들을 경악하게 한 바 있다. 이후 이시언은 윤현민의 도움을 받아 청소에 도전하기도 했다.

그런가 하면 이시언은 서지승과 연애 전인 지난해 2월 '냉장고를 부탁해'에 출연해 뒤죽박죽 엉망인 냉장고를 공개하며 "청소를 한번도 하지 않았다"고 밝혀 모두를 놀라게 한 바 있다.

특히 네티즌들이 서지승과 열애 중인 이시언에 주목하는 이유는 또 있다. 이시언은 '나 혼자 산다'에서 절친인 가수 비와의 만남을 공개한 바 있다. 당시 비는 말레이시아 콘서트 일정을 언급하며 "내가 짐도 못 싸고 널 기다린 거야"라고 말했다. 이시언이 "짐은 아내가 싸놓겠지"라고 하자 비는 깜짝 놀라며 "어디 감히. 내가 싸야지"라고 애처가의 면모를 드러낸 바 있다.


▲ (사진=이시언 SNS, Mnet 방송화면)

















































































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése