Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2018.04.27.

««« 2018.04.26.
2018.04.28. »»»



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?







SOOMPI






Watch: New Drama “Sketch” Starring Rain, Lee Sun Bin, And Lee Dong Gun Unveils Thrilling 1st Teaser




The upcoming JTBC drama “Sketch” has shared an intense first teaser video!

“Sketch” features a cast including Rain, Lee Sun Bin, Lee Dong Gun, Jung Jin Young, Kang Shin Il, Lim Hwa Young, and more.

The investigative action drama tells the story of people who work together to try to change the future and stop terrible events from happening. Detective Kang Dong Soo (played by Rain) joins forces with Yoo Shi Hyun (played by Lee Sun Bin) after his fiancée is murdered, and the pair solves cases together. Yoo Shi Hyun has the unique ability to predict events that will happen 72 hours in the future through sketches, and as a detective she puts her power to good use.

The drama’s new teaser video shows Lee Sun Bin as Yoo Shi Hyun filling a sketchbook with her drawings, and she appears to be lost in a trance. The drawings are compared with accidents and other frightening events, showing how her predictions come true. The caption reads, “The hand that draws tomorrow.”
[Teaser]

“Sketch” will premiere on May 25 at 11 p.m. KST on JTBC.





















































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése