Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

YEOSU EXPO 2. (2012.07.28.)

A Consolatory Train visszatért a YEOSU EXPO színpadára, és hat héttel a k-pop fesztivál megnyitása után újabb koncerttel örvendeztették meg a hallgatóságot.

Rain ismét önálló műsorrésszel szerepelt, most már hét számot játszhatott. A felvételeket nézve majd egy év óta először köszön vissza egy igazi Rain-koncert hangulata.

Ezúttal így nézett ki a setlist:
1. Intro
2. It's Raining
3. Touch Ya
4. Ways To Avoid The Sun
5. Talk
6. Love Song
7. I Do
8. Hip Song
9. Instead Of Saying Goodbye


És hogy nézett ki Rain? Tartva magát a Consolatory Train arculatához, maradt a farmer-trikó-bőrmellény összeállítás, de most talpig feketében, sok fémes kiegészítővel, erősen rockeres feelinggel, ami nagyszerűen áll neki. Rainen a Chrome Hearts márka remek darabjai a mi szívünket is megdobogtatják.A fellépés előtt a Yeosu Expo Tv ismét készített egy rövid interjút Rainnel:~0:17
Üdvözlök mindenkit, Jung Ji Hoon vagyok.
Második alkalommal nyílik lehetőségem egy ilyen jelentős fellépésre a Yeosu Expo keretében. Hatalmas megtiszteltetés, hogy mára meghívást kaptam erre a nagy nemzeti és globális eseményre, nagyon hálás vagyok ezért a megtiszteltetésért.

0:18~0:25
Úgyszintén öröm és megtiszteltetés számomra, hogy a nyilvánosság előtt működhetek, bár katonai szolgálatban állok. Köszönöm.

0:26~
Az eseményből már csak két hét van hátra, szóval kérem, siessenek, hogy még részt vehessenek benne.
Remélem, hogy egészségesek, és mivel ennek a helynek rengeteg látnivalója van, szeretném minél többük látogatását kérni. Köszönöm.


Rain teljes műsorának felvétele:És sok fancam a koncert egyes részleteiről:
Nincsenek megjegyzések: