Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Rain levele (2012.07.31.)Rain egy kézírásos levelet juttatott el az R2B: Return To Base reklámozásában részt vevő csapathoz, és ezt az egyik eseményen, július 31-én fel is olvasták. Elkészült a levél magyar fordítása, amit most itt megosztok veletek.Rain levele:

Kedves Rajongóim!

Itt Jung Ji Hoon, aki Jung Tae Hoon hadnagy szerepét játszom az R2B: Return To Base című filmben, amely egy régóta várt film, de augusztus 15-én végre megérkezik a mozikba. 
Úgy tűnik, mintha csak tegnap lett volna a filmforgatás, amelynek során mindenféle nehézségeken mentünk át a légi bázison, az Air Force Academy-nél stb., még a forró nyári napokon is az egy év négy hónap alatt, szóval nehéz elhinni, hogy már a bemutatónál tartunk. Van egy kis aggodalom bennem, hogy hogyan fogadják majd a filmet, de azt hiszem, hogy az erőfeszítéseink elnyerik jutalmukat. 
A film a színésztársaim - köztük velem is -, a rendező, a stáb tagjainak vére, verejtéke és könnyei árán készült. A tőlünk telhető legjobbat nyújtottuk, hogy nagyszerű filmet készítsünk, ezért csak azt kérem, hogy élvezzék azt. Szeretnék a többiek között beszélgetni a filmről, miközben az ismertetések zajlanak, de sajnálom, nem lehetek velük együtt személyesen a katonai szolgálatom miatt. ㅠㅠ De azt hiszem, a társaim helyettesítenek engem. 
Kérem, hogy forduljanak érdeklődéssel és támogassák az R2B: Return To Base-t, amelyet augusztus 15-én mutatnak be. 
Kedves Rendező, ha a film már a mozikban lesz, veszek egy jegyet és megnézem. 
Kedves Joon Sangy hyung (Yu Joon Sang), népszerű vagy ezekben a napokban! Azt hiszem, kerestél egy kis pénzt, szóval kérlek, vendégelj meg valami különlegességgel~ 
Kedves Sung Soo hyung (Kim Sung Soo), hallottam, hogy azt mondtad egy interjúban, hogy nem alkalmazkodtam jól a hadsereghez. De én jól alkalmazkodom a körülményekhez, szóval azt gondolom, hogy tovább szolgálok a seregben! ;) 
Kedves Se Kyung (Shin Se Kyung), a távollétem alatt nehéz időszakot élhetsz meg a film reklámozása idején. Ezt éppen nagyon, nagyon sajnálom. Később majd kapsz tőlem valami finomságot. 
Aranyos barátunk, Hana, még mindig olyan komoly vagy? Kérlek, hogy hagyj fel azzal, hogy egy csomó dolgot annyira komolyan veszel. És egyáltalán nem érdekelsz. ;) 
Kedves Jong Suk (Lee Jong Suk), azt hiszem, szeretlek. Kekeke ;) 
Kedves Suk Won (Jung Suk Won), szeretem azokat, akik olyan szenvedélyesen végzik a munkájukat, mint te. Remélem, hogy mindig ilyen lelkes maradsz! 
Kérlek, látogassatok meg mindannyian engem (a színésztársaim, a rendező, a stáb tagjai stb.), ha már nem lesztek elfoglaltak a film bemutatója után! 
Elnézést kérek a rossz kézírásért, de nekem már csak ilyen van~~ 
R2B: Return To Base, küzdj!!!


A levél felolvasásának egy részlete:


És egy hosszabb felvétel az eseményről:

Forrás: http://cloudusa.wordpress.com/2012/08/02/eng-trans-rains-letter-to-his-fans-his-r2b-director-and-co-stars/
Szerző: Harudo11

Nincsenek megjegyzések: