Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.08.09.

««« Előző napMIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?Az Endless August forgatásán dolgozott Sanghajban.


Rain távozik a szállodából:


Credit: FightingRain weibo

#Rain郑智薰回来吧大叔##Rain##八月未央Rain郑智薰# @RAIN-JIHOON今天出门的迷彩背心很帅
PLEASE COME BACK, MISTERKínában ma kezdték sugározni a sorozatot, sunnypeony szerint a hazai közönség számára fizetős csatornán, bár mitőlünk a youku linkjére kattintva a sorozat korlátozás nélkül látható.


http://v.youku.com/v_show/id_XMTYzNTcyMjU2OA==.html?from=y1.3-idx-beta-1519-23042.223465.10-3
WELLCARE FIT


Kínában a mai nap a "Valentine's Day". A Wellcare Fit ezzel a képpel ünnepelt, amelynek van egy kis érdekessége, ugyanis az ünnep japán nevét használják a plakáton.


(via https://twitter.com/sunnypeony/status/762864970753118208)160809 WellCare Fit's pic for Chinese Valentine's Day today, but they use the name Tanabata (a Japanese festival). 
MENTHOLATUM


Credit: 曼秀雷敦中国官方微博

(via https://twitter.com/sunnypeony/status/762949801608482816)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése