Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.07.28. - Fotók, videók

««« Előző nap
««« A nap eseményeiMTV ASIA MUSIC GALA 2016

Shenzhen Bay Sports Center, Shenzhen, ChinaA Gála helyszíne:

VIDEÓK:


A résztvevők most vörös helyett kék szőnyegen vonultak be. Rain a többiekkel ellentétben először a tűző napon rá várakozó rajongók felé vette az irányt, és néhány aláírással gazdagította őket. Ugyanakkor a RainBar China ezen az estén is gondoskodott Rain és stábja ellátásáról.

Rain a szokásosan rendkívül elegáns megjelenésén most csavart egyet: a klasszikus szmoking alól kivillant mezítelen bokája, melyen egy lánc is megcsillant. 

http://v.qq.com/x/cover/iptuz8dc7od3odh/h0021x7xs35.html


A több mint kétórás gála, amelynek felvételén egy villanásra azt is láthatjuk, ahogy Rain nevetésre ingerli Psy-t. Mivel vajmi keveset tudunk a kínai könnyűzene helyzetéről, ezért ez a keresztmetszet ilyen szempontból is érdekes:

1. rész -  http://v.qq.com/x/cover/iptuz8dc7od3odh/w00211f5mme.html

2. rész - http://v.qq.com/x/cover/iptuz8dc7od3odh/v00213gnpqi.html


Rain összes szereplése a Gála folyamán (Blue Carpet, díj, fellépés)

http://www.dailymotion.com/video/x4maftg_full-16-07-28-rain-asia-music-gala-2016_news


A beszámolók szerint Rain fellépését, amely három számból állt, extrém hangos ünnepléssel kísérte a közönség:

30 Sexy - Touch Ya - La Song
http://v.qq.com/x/cover/iptuz8dc7od3odh/u00219o3eya.htmlFOTÓK


A fellépés próbáján:
Blue Carpet:
 
 

 
 

Backstage:A RainBar China ellátmánya:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése