Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.07.29.

««« Előző nap




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?



Rainnek akadt valami dolga, vagy fáradt lehetett, mert a 9:30-as járattal tervezett indulását kicsit későbbre halasztotta, így csak 13:30-kor utazott vissza Shenzhenből Sanghajba, hogy folytassa az Endless August forgatását.

(Cr. 郑家房东--Cindy weibo via @sunnypeony https://twitter.com/sunnypeony/status/758854058916491265)




SAJTÓ






Psy, Rain, WINNER win Chinese music awards

2016/07/29 11:54

SEOUL, July 29 (Yonhap) -- South Korean pop singers Psy and Rain, as well as the boy band WINNER were honored during a Chinese music awards ceremony, their management companies said Friday.

Psy and Rain received the "Tencent Video Best Concert" and "Best Overseas Artist" awards, respectively, during the MTV Asia Music Gala 2016 at the Shenzhen Bay Sports Center in Shenzhen, late Thursday. WINNER took the prize for the most popular overseas group in the event co-hosted by Tencent Video (v.qq.com), a major online video platform, and MTV.

Psy heated up the stage in the southern Chinese city, performing remixes of his hit songs "Daddy" and "Gangnam Style" while Rain also drew hot responses by presenting remixed versions of his songs "30sexy," "lasong" and "touch ya."

WINNER performed "Sentimental" during the awards show aired live through Tencent Video.

Among the Chinese top stars present were Li Yuchun, Wei Chen, Fang Datong and Zhang Jie.

South Korean singer-rapper Psy (Yonhap)

South Korean actor-singer Rain (Yonhap)

sshim@yna.co.kr


Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Psy, Rain és a Winner kínai zenei díjat nyert


SZÖUL, július 29. (Yonhap) - Psy és Rain dél-koreai pop-énekesek, valamint a WINNER fiúcsapat elismerésben részesült egy kínai zenei díjátadó ünnepségen, amint azt az ügynökségeik pénteken bejelentették.

Psy és Rain külön-külön a "Tencent Video Best Concert" és a "Best Overseas Artist" díjat kapta az MTV Asia Music Gala 2016 során Shenzhenben, a Shenzhen Bay Sports Centerben csütörtökön. A WINNER a legnépszerűbb külföldicsapat díját vehette át a Tencent Video (v.qq.com) és a vezető online video-platform, az MTV közösen tartott estjén.

Psy előmelegítette a déli kínai város színpadát a "Daddy" és a "Gangnam Style" slágereinek remixéből tartott előadásával, míg Rain fellépése szintén forró üdvözlést váltott ki, mely a "30 Sexy, a "La Song" és a "Touch Ya" remixéből állt.

A WINNER a "Sentimental"-t adta elő a díjátadó során, a műsort élőben közvetítette a Tencent Video.

A kínai top sztárok között jelen volt Li Yuchun Wei Chen, Fang Datong és Zhang Jie.















































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése