Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.07.25.

««« Előző napMIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Az Endless August forgatásán dolgozott Sanghajban.

THE SQUALL WORLD TOUR


A Rain Company bejelentette a következő koncertet: 2016.10.03. Shantou, China

http://raincompany.co.kr/board_detail.php?bType=8&bSeq=925

2015-2016 RAIN 월드투어[THE SQUALL] in Shantou, China
일자 및 시간 : 2016년 10월 3일  19:30 예정
             장소: 汕头海滨体育场 예정
Raint a kínai Cloudok rengeteg ajándékkal árasztják el. Ma egy rajongói csoport, a China Modern Cloud ajándékairól (póló, kölni, tusfürdő, sonka és snack) érkeztek fényképek.

(via @sunnypeony https://twitter.com/sunnypeony/status/757463333435879424)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése