Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.07.26.

««« Előző napMIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?

Hazautazott Sanghajból Szöulba.
Bár csak fényévenként sikerül Rainről előnytelen fotót készíteni, ez most éppen az lett. Nem, nem hízott egy éjszaka alatt húsz kilót, és valószínűleg a repülőgépen való alváshoz öltözött :)
Credit: nanaloverain_oppa
https://www.instagram.com/p/BITk-dnBwUk/


A képhez kapcsolódó érdekesség:

Credit: @sunnypeony"A sapka egy kínai Cloud ajándéka volt, aki azt Rainnek akkor adta, amikor Kunmingban volt, útban a Running Man China forgatására."

Július 27-én a videofelvétel is felkerült az Instagramra:
Mai ajándék egy kínai Cloudtól Rainnek, mielőtt visszaindul Szöulba:

Cr: 乖乖阿琳琳 Weibo 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése