Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.04.14.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»




MÉDIA / PRIVATE LIFE


1.
RANKING NEWS

Forrás: http://news.nate.com/view/20150415n04480?mid=n1008



김태희, 비와 데이트하려 군부대 앞 찾아가기도(대찬인생)

뉴스엔 원문 기사전송 2015-04-15 07:09




김태희가 연애 초창기 비(본명 정지훈)을 만나기 위해 군 부대 앞까지 찾아간 것으로 알려졌다.

4월 14일 방송된 TV조선 '대찬인생'에서 백현주 기자는 톱스타 커플 비와 김태희의 러브스토리에 대해 언급했다.

백 현주 기자는 "연애 초창기에는 애틋하지 않나. 자주 만나지 못하니 더 애틋했을 거다. 당시 비가 국군방송 라디오 를 맡고 있었기 때문에 주말까지 시간을 쪼개 썼다. 그 때 김태희가 비와 데이트를 하려고 비가 있는 부대 앞에 가서 만나려고 기다렸다가 데이트를 하기도 했다"고 말했다.

이어 "또 크리스마스를 같이 보내기 위해 비가 크리스마스 이브 전날 4박5일 휴가를 내기도 했다"고 덧붙였다. (사진=TV조선 '대찬인생' 캡처)

[뉴스엔 김민지 기자]


2.
SOOMPI

Forrás: http://www.soompi.com/2015/04/14/kim-tae-hee-used-to-visit-rain-at-army-base-for-dates/


Kim Tae Hee Used to Visit Rain at Army Base for Dates
kiddy_days April 14, 2015



It was revealed that Kim Tae Hee used to visit Rain in the army for dates.

On the April 14 episode of TV Chosun‘s “Great Life,” reporter Baek Hyun Joo talked about the love story of the top star couple.

She said, “You’re really loving at the beginning of your relationship, right? It was probably even more so because they couldn’t meet very often. At the time, Rain was on the military broadcast radio so they had to use their spare time on weekends as well. During that period, Kim Tae Hee would often wait outside his army base and go on dates with him.”

She added, “Also, they wanted to spend Christmas together so Rain took a five-day vacation before Christmas Eve.” 


Source (1)

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Kim Tae-hee meg szokta látogatni Raint a katonai bázison, hogy randevúzzanak

Kiderült, hogy Kim Tae-hee meg szokta látogatni Raint a katonai bázison, hogy randevúzzanak.

Április 14-én a Chosun TV Great Life című műsorának 14. részében a riporter Baek Hyun Joo beszélt legnagyobb sztár pár szerelmének történetéről.

Azt mondta, "Igazán szerelmesek a kapcsolatuk kezdetétől, ugye? Ez talán még inkább így volt, mivel nem tudtak túl gyakran találkozni. Abban az időben Rain a katonai rádiónál volt, ezért a hétvégi szabadidejét is arra kellett fordítania. Ebben az időszakban Kim Tae-hee gyakran várta a katonai bázis előtt, és randira ment vele."

Hozzátette, hogy "Együtt szerették volna tölteni a karácsonyt is, így Rain ötnapos szabadságra ment szenteste előtt."























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése