Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.04.11.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»



MÉDIA


A koreai médiát lázban tartja a hír, hogy Rain eladja a házát. Az esküvői spekulációk nem mentesek a vagyonügyi mérlegelésektől sem. Viszont ami talán eddig nem volt teljesen világos a számunkra, az kiderül az alábbi riport képeiből. Rain ingatlanaként eltéveszthetetlenül a CDL kávézó épületét látjuk, amelyet Rain legjobb barátja, Baekga üzemeltet.


Az április 4-én közölt egyik cikkben azt lehet olvasni, hogy Rain a most eladott, Samseong-dongban lévő házát 2006-ban vásárolta, akkor 3.1 billió wonért (amely kb. 2.8 millió USD). Mivel a házat 2009-ben átalakította és ki is bővítette, ezért annak a mostani értéke kétszerese a vásárláskorinak. Rain már néhány évvel ezelőtt elköltözött egy Cheongdam melletti villába, tehát nagyon is pontosan küldte a jelzéseket a Rain Effectben arról, hogy már nem lakik az ott látható házban. Mivel a privát szférája eddig is tabu volt a közönség számára, nem is nagyon tudtam elképzelni, hogy egy valóságshow kedvéért változtatna az elvein. Hiába, Rain az Rain :)



1.
YUNYEGAJUNGYE

150411. from ratoka on Vimeo.




2.
SOOMPI






Kim Tae Hee and Rain’s Combined Real Estate Fortune Outranks All Other Celebrity Couples

ilmare42 April 11, 2015



If Kim Tae Hee and Rain were to get married, the combined value of their properties would put them at the top of the list of celebrity couples with real estate investments.

On the April 11 episode of KBS‘s “Entertainment Weekly,” celebrity couples who own properties are ranked by the sum of their combined fortunes.

The program reveals that actor Jang Dong Gun owns a building worth 13.4 billion won (approximately $12.2 million USD), and his wife actress Go So Young owns one with a value of 10.3 billion won (approximately $9.4 million USD). Together, they have over 23.7 billion won (approximately $21.6 million USD) in properties, making them the current reigning celebrity king and queen of real estate in Korea.



However, the program notes that if Kim Tae Hee and Rain were to get married and combine their property fortunes, they’d grab the top spot.

Kim Tae Hee is the owner of a building that’s worth 11.8 billion won (approximately $10.7 million USD), while Rain owns a property worth 26.3 billion won (approximately $24 million USD), the sum of which would be 38.1 billion won (approximately $34.7 million USD)!




Meanwhile, Rain recently sold his house in Seoul for a reportedly large amount of money, which sparked rumors that he was preparing for a wedding ceremony. However, Rain’s agency has stated that the couple is not currently planning to get married.

Source (1)

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Kim Tae-hee és Rain összeadódó ingatlanvagyona meghaladja az összes többi híresség párét

Ha Kim Tae-hee és Rain összeházasodna, akkor az ingatlanvagyonuk összesített értéke a híresség párok listájának csúcsára juttatná őket.

A KBS televízió Entertainment Weekly műsorának április 11-i része arról a rangsorról szólt, amelyet a saját ingatlantulajdonuk összeadódása után értek el a híresség párok.

Az adásban ismertették, hogy a színész Jang Dong Gun tulajdonosa egy 13.4 billió wont (kb. 12.2 millió dollárt) érő épületnek, a felesége, Go So Young pedig egy 10.3 billió won (kb. 9.4 millió dollár) értékűé. Együttesen több mint 23.7 billió won (kb. 21.6 millió dollár) ingatlant birtokolnak, amellyel jelenleg ők a celebritás-uralkodók az ingatlanok terén Koreában.

Ámbár a műsorban megjegyezték, hogy ha Kim Tae Hee és Rain összeházasodna és ezzel egyesülne az ingatlanvagyonuk, akkor első helyre kerülnének.

Kim Tae Hee tulajdonában van egy 11.8 billió won (kb. 10.7 millió dollár) értékű épület, míg Rain birtokol egy 26.3 billió won (kb. 24 millió dollár) értékűt, és ezek összesen 38.1 billió wont (kb. 34.7 millió dollárt) tennének ki!

Eközben Rain a közelmúltban eladta a Szöulban lévő házát állítólag hatalmas összegért, melynek nyomán elindultak a a pletykák az esküvőre készüléséről. Azonban Rain ügynöksége kijelentette, hogy a pár jelenleg még nem tervez házasságot.
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése