Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2016.07.23.

««« Előző nap




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Az Endless August forgatásán dolgozott Sanghajban. Ezekben a napokban jóval 30 fok fölött járt a hőmérséklet, időnként inkább a negyvenet célozva meg. Az alábbi rövid rajongói beszámolók alapján azt sejtjük, hogy vagy a munkatempó megfeszített, vagy Raint ismét az allergiája kínozza.





FORGATÁSI BESZÁMOLÓK


1.
Credit: @sunnypeony
https://twitter.com/sunnypeony/status/756803986548600832






160723 "Rain nem úgy néz ki, mintha jól tudott volna pihenni mostanában. A szeme kicsit vörös, és az arca is kissé duzzadt."


2.
Credit: @sunnypeony
https://twitter.com/sunnypeony/status/756796088036667392




"Rain ma ismét ugyanazt az öltözéket viselte, kellemes meglepetésként az őt meglátogató rajongók mindegyikével kezet fogott."








3.
Credit: @sunnypeony
https://twitter.com/sunnypeony/status/756806766441082881











 "Rain szuper-csinos volt a maga valójában... százszor csinosabb, mint a felvételeken."




4.
Credit: @sunnypeony
https://twitter.com/sunnypeony/status/756798474373390336




"Rain ma fehér szandálban volt."





5.
Credit: @sunnypeony
https://twitter.com/sunnypeony/status/756790502410768385



A Rainbar China által Rain filmforgatásához adományozott ételek.
















6.
Credit: @sunnypeony
https://twitter.com/sunnypeony/status/757111062093180928





a)
Úgy érződött, mintha a feje érintené a lift ajtajának tetejét, amikor kilépett.

Az arca szuper kicsi, a bőre szuper szép és fehér. Vékony és magas! A hullámos haja elég jól nézett ki ahhoz, hogy elsírd magad.


b)
A mennyezet azonnal alacsonyabbnak látszott, amint megláttuk.

Egy kicsit teltebb, mint a Come Back, Mister napjaiban, de még mindig elég vékony. A hullámos haja különösen jól néz ki. Tényleg olyan volt, mintha egy magazinból lépett volna ki, túlságosan is csinos ahhoz, hogy igaz legyen.

c)
Rain nem úgy néz ki, mintha jól tudott volna pihenni mostanában. A szeme kicsit vörös, és az arca is kissé duzzadt.

d)
Rain ma ismét ugyanazt az öltözéket viselte, kellemes meglepetésként az őt meglátogató rajongók mindegyikével kezet fogott.



7.
Credit: @sunnypeony
https://twitter.com/sunnypeony/status/757119186388660224



a)
Tegnap éjjel oppára vártunk, hogy visszatérjen a munkából.  Volt néhány ember ott, hogy átadjon neki ajándékot, de személyesen csak két ajándékot vett át tőlünk, főként mert mi álltunk jó helyen. Mondott néhány koreai udvariasságot. Érintette a kezünket, de ez túl gyors volt ahhoz, hogy érezzem, a keze meleg volt-e vagy ilyesmit. A haja repdeső, laza és aranyos volt.

b)
A tegnapi August nagyon elegáns és úriemberes volt. Attól tartottunk, hogy nagyon melege volt, ezért vittünk neki jegeskávét. Udvariasan biccentett felénk, miután kiszállt az autóból. Késő éjszakáig vele maradtunk.






































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése