Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.09.25.

««« 2017.09.24.
2017.09.26. »»»
FELTÖLTÉS ALATTMIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?
SOOMPI
https://www.soompi.com/2017/09/25/san-e-hwang-chi-yeol-urban-zakapas-jo-hyun-ah-confirmed-join-rain-mentors-unit/
San E, Hwang Chi Yeol, And Urban Zakapa’s Jo Hyun Ah Confirmed To Join Rain As Mentors On “The Unit”
The mentors have been confirmed for KBS2’s idol rebooting project “The Unit”!

On September 26, rapper San E shared a photo on his Instagram, posing with Hwang Chi Yeol, Urban Zakapa’s Jo Hyun Ah, and Rain. He wrote as the caption, “My first impression of ‘The Unit’ mentors at our first KBS company get-together. Hwang Chi Yeol is affectionate, Jo Hyun Ah’s just always like a 19-year-old to me, Rain is a legend, and San E…hmm…what am I? What do you guys think I am?”These four artists will be mentoring the participants on the show so that the idols can fully showcase their talent and potential. Hwang Chi Yeol and Jo Hyun Ah will be vocal trainers, and San E will be a rap trainer.

“The Unit” will be holding its first open recording at the Kintex Hall 9 in Ilsan on September 29, 30, and October 1, and the first episode of the show will be airing on October 28.

Source (1) (2)Nincsenek megjegyzések: