Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.09.18.

««« 2017.09.17.
2017.09.19. »»»


FELTÖLTÉS ALATTMIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?
THE CHOSUNILBO
http://english.chosun.com/site/data/html_dir/2017/09/18/2017091801007.html?related_all
Singer Rain to Put out New Album in December

September 18, 2017 10:35


Singer Rain will release a new album in early December, his agency said on Friday.

The first track off the mini album will be a hip-hop number with a strong vocal performance from the star, according to the agency. It will be his first release since a full-length album in January 2014.

Before the album's release, Rain will return to TV, appearing on a reality music show as a mentor for younger pop idols. The show goes to air next month.

"As a veteran performer, Rain will share with younger musicians what he has learned and experienced in showbiz over 17 years," the agency said.


Nincsenek megjegyzések: