Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.02.05.

««« Előző nap




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


FELTÖLTÉS ALATT


Vasárnap Rain a Loco Quan 401 nevű étteremben vacsorázott, amelyet a Running Manből ismert Ha Ha üzemeltet. A társaságában lévők között zenészek is voltak, például Ha Ha felesége, Byul, akiről éppen a minap jelentették be, hogy második gyermekével várandós. Tehát annak ellenére, hogy a hírek szerint a vacsorával csak Raint köszöntötték a házassága alkalmából, elképzelhető, hogy zenei terveket is szövögettek, mivel Kim Tae-hee nem tartott velük :)


Helyszín: 首爾 市 明 洞 10 街 41 號, Myeong-dong, Jung-gu, Seoul, South Korea



Az étteremben ülők közül valaki gyorsan rögzítette is a váratlanul felbukkanó hírességek bevonulását a különterembe: 

 
1.
ahn_yeonjin
https://www.instagram.com/p/BQIght7AqVF/?taken-by=ahn_yeonjin

#하하401
맨앞에 #별 빨간모자 #노을 #전우성 맨끝에 #비
가만히찍고잇을껄 괜히설치다가 정면놓침
뒷모습이라도..#아련

VIDEO






sweetstar0001 (Byul)
https://www.instagram.com/p/BQK2KfTgi1S/

#401레스토랑 #홍대 #제왑동창회
#초창기멤버 #오랜친구들 #지훈오빠축하해
#웰컴투유부월드 #담엔지갑좀가져오구#푸하하하하

(A bejegyzés dátuma: 2017.02.06.) 








SOOMPI
https://www.soompi.com/2017/02/06/byul-congratulates-friend-former-colleague-recent-marriage/

(A cikk január 6-án jelent meg.)




Byul Congratulates Rain On His Recent Marriage To Kim Tae Hee



[Picture]


Singer Byul recently took to Instagram to congratulate her friend and former colleague Rain on his recent marriage to actress Kim Tae Hee.

On February 6, she posted a photo of herself and Rain at a restaurant with a few other friends. In the caption, she wrote, “Last night we couldn’t stop laughing.”

In the hashtags, she added the name of the restaurant and the context for the meeting, as well as a congratulatory message for Rain. One of the hashtags said, “JYP alumni reunion,” referencing the fact that Byul and Rain had previously been signed to JYP Entertainment.

The congratulatory hashtag read, “Ji Hoon, congratulations. Welcome to the world of married life. Next time, bring your wallet. Haha.”

Rain and Kim Tae Hee were married in January. Meanwhile, Byul and her husband Haha announced that she was pregnant with her second child this past October.
 
 


sheean3, le_vent_nous_portera_, coco_rose_ahn
(Instagram)

































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése