Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.02.03.

««« Előző napMIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


FELTÖLTÉS ALATT
NYLON
http://www.smlounge.co.kr/nylon/article/33387
rain never enough

On February 03, 2017


아찔할 정도로 구름 위까지 오른 적도, 가늠이 안 될 정도로 빠른 속도로 내리막길을 탔을 때도 있다. 그럼에도 비는 멈추지 않고 호우주의보를 끝없이 보냈다. 정지훈이 아니라 비로서 한 방을 보여주는 건 아주 오랜만이다. 3년 만에 준비한 ‘최고의 선물’로 그는 다시 웃을 수 있을까. 어찌 됐든 비는 내릴 준비를 모두 마쳤다.
EDITOR.  ANNIE KIM
PHOTOGRAPHER.  LEE JAE YOON
STYLIST.  PARK HYE JUNG, LEE JAE HEE
MAKEUP.  KIM JU HEE
HAIR.  MJ BY STYLE FLOOR
ASSISTANT.  KIM SUN HEE

Nincsenek megjegyzések: