Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.02.01.

««« Előző nap



FELTÖLTÉS ALATT / UNDER CONSTRUCTION



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Rain programjáról nincs tudomásunk, sajnos arról inkább, hogy a koreai média szennylapjai nem tudták sokáig visszafogni magukat. Most azonban egy ritka gusztustalan módon csomagolt aljassággal szolgáltak a Sport Seoul firkászai, akikről tudjuk, hogy már megütötték a bokájukat Rain miatt, aki pert nyert velük szemben a korábbi hazugságaik miatt. De nem tanulnak semmiből. Az viszont hab a tortán, hogy a magát filmes szakfolyóiratnak álcázó HanCinema vajon miért vette át ezt a minősíthetetlen írást. Pedig átvette, sőt vette magának a fáradságot, hogy angolra fordítsa. Arra viszont már nem futotta az erejéből, hogy elhatárolódjon tőle, csak akkor, amikor már a tiltakozó hozzászólások ott sorakoztak a cikke alatt. Nagyon azért nem csodálkozunk, mert a korábbi megnyilvánulásaiknál is kilógott a lóláb, amely azt mutatta, hogy szorgalmasan próbálnak keresztbe tenni Rainnek. Azonban a hozzászólások következtében érdekes fordulat történt. A HanCinema elgondolkodott a helyzeten, és elismerte, hogy hibázott. Minden tiszteletünk az övék, mivel ezt nyilvánosságra is hozták egy olvasóiknak szóló üzenetben, megkövetve őket, valamint világossá téve a jövőben követendő újságírói magatartásukat. A Sport Seoul ezzel szemben teljesen érzéketlen maradt a reagálásokkal szemben.


Mivel az eredeti koreai nyelvű cikk még mindig publikus, ezért úgy véljük, hogy Rain minden rajongójának jogában áll megismerni annak a tartalmát, valamint a tiltakozásunk folyamatát. Ezért a HanCinema elnézését kérjük amiatt, hogy újra közzétesszük a visszavont cikküket. Ugyancsak elnézést kérünk Kim Tae-hee-től az egyik hozzászólás durva szavaiért. Természetesen nem értünk azokkal egyet.


Since the original Korean article is still open, so we believe that all members of Rain's international fanbase have right to know its contents and the process of our protest. So we make HanCinema's excuses to re-publish their removed article. And I also make Kim Tae-hee's excuses for the rude words in a comment. Of course, we don't agree with them.




SPORTS SEOUL
http://www.sportsseoul.com/news/read/478563





강남총각의★점] 김태희♥비, 전생에 나라를 구한 '찰떡궁합 커플

입력2017-02-01 07:00
수정2017-02-01 07:00


[Picture]

[스포츠서울] 모두의 축복 속에 결혼식을 올린 배우 김태희와 비의 궁합은 어떨까.

지난 19일 혼배미사를 올린 김태희와 비는 22일 인천국제공항을 통해 인도네시아 숨바 섬으로 신혼여행을 떠났다. 2011년 소셜커머스 광고에 함께 출연하며 처음 인연을 맺은 김태희와 비는 이듬해 가을부터 교제하기 시작해 2013년 1월 1일 열애 사실이 알려졌다. 5년간 아름다운 만남을 이어오는 동안 몇차례 결혼설이 나왔지만 지난해 11월 양가 상견례를 갖고 결혼준비를 했다. 비밀리에 결혼을 준비한 김태희와 비는 마침내 모두의 축복 속에 웨딩마치를 울렸다. 연예계 대표 톱스타 커플, 김태희와 비의 궁합을 '강남총각' 무속인 전영주가 관상과 사주로 풀어보았다.

[Picture]

비는 한마디로 여자를 잘 만났다고 볼 수 있겠다. 금전, 명예, 부귀를 다 가진 김태희와 결혼한 비는 전생에 나라를 구했다고 비유할만하다. 김태희의 관상은 누구보다 뛰어나고 완벽하다. 이마는 높고 환하며 윤택한데 볼록 솟아있기까지 하다. 관록, 학식이 풍부하고 기억력 또한 비상하다. 어떤 배우자를 만나더라도 성공하게 하는 이마다. 숱이 풍성하고 또렷한 눈썹은 위엄도 가지고 있어 반드시 부자가 될 수 있다. 눈은 소를 닮은 듯한 우안이다. 재산이 갈수록 흥하는 눈매다. 입도 상하를 잘 갖추고 있고 치아 또한 크고 길다. 입이 무겁고 상대를 잘 이해하고 이끌어준다. 김태희는 사주도 좋지만 관상이 누구에게도 비할 바 없을 정도로 뛰어나다. 눈코입 모두 100점이라 할 수 있다.

비는 김태희에 비해서 관상학적으로는 부족한 편이다. 천진난만한 소년의 얼굴을 아직까지 지니고 있는 비는 코의 산근이 살짝 꺾여있어 인기운도 오르락 내리락 반복하겠다. 눈코입 관상이 안정적이지는 않지만 반전이 있다. 사주가 관상보다 뛰어나다. 비는 도화살을 두 개나 지녔는데 20대에는 가수, 배우로서 인기운으로 작용했다면 30대에는 부인복으로 바뀐듯하다. 이 관상과 사주팔자는 성공과 실패를 거듭하게 돼 있는데, 천운인지 좋은 배우자인 김태희를 만나 반드시 성공할 수 있겠다. 관상은 확연히 차이가 나지만 두 사람의 사주팔자 궁합은 아주 잘 맞는다.

김태희는 2017년에도 역시나 각종 드라마, 영화, CF 등에서 꾸준히 러브콜을 받을 것으로 보인다. 하지만 비는 다소 조심해야 할 부분이 있는데, 사업은 가능하면 신중할 필요가 있다. 후배 양성을 하려는 기운이 있는데 아직은 섣부를 때이니 동업도 피하고 새로운 사업은 잠시 미뤄두는 것이 좋겠다.



A cikk ugyancsak megtalálható a Naver News oldalán is:
http://m.entertain.naver.com/read?oid=468&aid=0000232391





HANCINEMA
http://www.hancinema.net/kim-tae-hee-and-rain-a-match-made-in-heaven-102873.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter




Kim Tae-hee and Rain, a match made in heaven

2017/01/31
[Picture]



What is the marriage compatibility between Kim Tae-hee and Rain who recently got married?

The couple got married on the 19th of January and left for their honeymoon on Sumba Island, Indonesia on the 22nd. They first met in 2011 through an advertisement and word got out that they were seeing each other on January 1st, 2013. During the 5 years that they were together, word of marriage came and went, and in November last year, their families finally met and wedding preparations took place. Shaman Jeon Yeong-joo took a look at their marital compatibility.

Rain is one lucky guy. He is married to Kim Tae-hee who has fame, honor and wealth. He is so lucky that it's not an overstatement to say that he 'saved the country in his past life'. Kim Tae-hee's facial features are perfect. She has a high and round forehead. She has dignity, education and a good memory. She will succeed no matter who she meets. Her thick eyebrows also symbolize dignity, which means she will be rich. Her eyes resemble those of a cow which means her wealth will increase as time passes. Her mouth is well proportioned and her teeth are long and wide. She has a heavy mouth and understands people well. She has a good fortune but her physiognomy (facial features) stands out above all. Her eyes, nose and mouth are a 100.

On the other hand, Rain's physiognomy is not as good as Kim Tae-hee's. He still has the face of a little boy and the tip of his nose is slightly bent which means his reputation might have its ups and downs. His eyes, nose and mouth aren't stable but there's a twist; his fortune is better than his physiognomy. Rain has two mainstream fortunes in his life and one was in his 20s when he became popular as a singer and actor and the other one is meeting his wife Kim Tae-hee. Meeting his wife was the best thing that happened to him and he will succeed. Their destiny blends well with each other.

Kim Tae-hee will be seen a lot in 2017 through movies, dramas and commercials. She does have to watch out though, in terms of business. It might be too soon to try and train junior stars just yet and she should avoid starting new businesses.

         Source: http://www.sportsseoul.com/news/read/478563



Magyar fordítás
Fordította: Harudo11



Kim Tae-hee és Rain, az összeillesztés a mennyben történt

Milyen a házassági összeillés Kim Tae-hee és Rain között, akik nemrégen házasodtak össze?

A pár január 19-én között házasságot és 22-én nászútra mentek Indonéziába, a Sumba szigetre. Először 2011-ben találkoztak egy reklámfilm alkalmával, és híre ment, hogy 2013. január 1-én találkoztak egymással. Az együtt töltött öt évük alatt a házassági hírek jöttek-mentek, és tavaly novemberben a családjaik találkoztak egymással és megtörténtek az esküvői előkészületek. Jeon Yeong-joo sámán szemügyre vette a házaspári összeillésüket.

Rain szerencsés fickó. Feleségül vette Kim Tae-hee-t, aki híres, köztiszteletnek örvend és gazdag. Annyira szerencsés, hogy nem túlzás azt állítani, hogy "előző életében megmentette az országot". Kim Tae-hee arcvonásai tökéletesek. Magas és kerek homloka van. Méltósággal bír, iskolázott és jó a memóriája. Sikeres lesz, nem számít, hogy kivel találkozik. A vastag szemöldöke ugyancsak a méltóságot szimbolizálja, amely azt jelenti, hogy gazdag lesz. A szemei azokra a tehenekre emlékeztetnek, amelyek jelzik, hogy az idő múlásával egyre gazdagabb lesz. A szájának arányai jók, a fogai szélesek és hosszúak. Nagy szája van és jól megérti az embereket. Nagy szerencséje is van, de mindenekelőtt a fiziognómiája (az arcvonásai) kiemelkedőek. A szemei, az orra és a szája 100 százalékos.

Másrészről, Rain fiziognómiája nem olyan jó, mint Kim Tae-hee-é. Még mindig olyan arca van, mint egy kisgyereknek, és az orrhegye kissé hajlott, ami azt mutatja, hogy a megítélése hol fent, hol lent van. A szemei, az orra és a szája nem stabil, de van egy csavar; a szerencséje jobb, mint a fiziognómiája. Rain élete során két fő szerencsét élvez, egyik, hogy a 20-as éveiben népszerű lett énekesként és színészként, a másik, hogy találkozott a feleségével, Kim Tae-hee-vel. A feleségével való találkozás a legjobb dolog, ami vele történt, és hogy sikeres lett. A sorsuk jól keveredett össze egymáséval.

Kim Tae-hee egy csomó filmben, drámában és reklámban lesz látható 2017-ben. Neki azonban túl kell tekintenie az üzleti tevékenységeken. Lehet, hogy hamarosan új sztárokkal és nevelésükkel fog kísérletezni, és ez távol tartja majd az újabb üzleti vállalkozásoktól.




Readers' comments:
Az olvasói reagálások:

















And it is the statement of HanCinema at 01:00 AM on 02/02. We are very grateful for it!

Ez pedig a HanCinema közleménye 02.02-án 01:00 órakor. Nagyon hálásak vagyunk érte!




A Hancinema fenti közleményének fordítása:


Kedves HanCinema olvasók,

A visszajelzések az azokat követő belső megbeszélés után a nemrég lefordított "Kim Tae-hee és Rain, az összeillesztés a mennyben történt" című cikk problémás voltáról, arra az elhatározásra jutottunk, hogy levesszük azt. Internetes oldalként szeretnénk átfogó képet nyújtani a koreai szórakoztató újságírásról, amely tartalmaz olyan mélyen elfogult bulvársajtót is, mint ez. Közzé fogunk tenni hasonló darabokat az oldalunkon a jövőben is, de nyilvánvalóbbá fogjuk tenni a természetüket és a szándékukat. Ugyancsak dolgozni fogunk a kiválasztási folyamat finomításán. Elnézést kérünk azért, hogy nem helyeztük megfelelő megvilágításba a választásunkat, és köszönjük a visszajelzéseiket.

A HanCinema csapata




A HanCinema alábbi hozzászólásának fordítása:


Már töröltük a cikket a rajongók művésszel kapcsolatos panaszai miatt. Nem tervezzük, hogy ehhez hasonlóan tartalmat törlünk a jövőben, vagy eleget tegyünk egy vagy több rajongói igénynek, de ebben az esetben egyetértünk azzal, hogy nagyobb figyelmet kell fordítani a mi részünkről a potenciálisan sértő darabok jelzésére.

Az ok, hogy ez alapvetően egy olyan véleményt tükröző darab, amelyben az újságíró talpát nyalja egy művésznek, miközben egy másikkal, mint alacsonyabbrendű személlyel veti össze. Elég gyakori a háttér és a státusz összehasonlítása Koreában, de ez a darab a rosszindulat határát súrolta Rain irányában.

Úgy véljük, hogy a bulvár és a pletyka sajtó hasonló darabjait érdemes olvasni, mint a koreai szórakoztatóipari újságírás kultúrájának részét, de mindent meg fogunk tenni, hogy világosan megjelöljük azokat, és okosabban válasszunk a jövőben.












RAINCloud Europe sent this open message to Sports Seoul on Twitter:
A RAINCloud Europe ezt a nyílt üzenetet küldte a Sports Seoulnak a Twitteren:


RAINCloud Europe@RAINCloudEurope







Az üzenet magyar fordítása:


A Cloudoktól a Sports Seoulhoz

Teljesen meg vagyunk döbbenve, hogy ilyen írás megjelenhet a koreai sajtóban. Minden ember, akinek csak egy kicsi tudása is van az emberi történelem legsötétebb ideológiájáról, az tartózkodik az ilyen gusztustalan és álságos "antropológiai" elemzésektől.

Elképesztő és elfogadhatatlan, hogy ez megtörtént. Ez nem egy ártalmatlan ezotérikus "elemzés", vagy ősi sámánisztikus "titkos tudás", hanem egy komoly, veszélyes és alattomos támadás egy tehetséges és értékes ember ellen, aki RAIN. Ez a firkász és ez a bulvár-újságírás a koreai média valódi szégyene. Követeljük, hogy töröljék ezt a rosszindulatú írást és kövessék meg RAIN-t nyilvánosan.


The Sports Seoul didn't give any feedback to the message or the other comments.
Az üzenetre és az egyéb megjegyzésekre semmiféle reagálás nem érkezett a Sports Seoultól.







NYLON MAGAZIN

NYLONTVKOREA   [NYLON TV KOREA] 나일론 2월호 커버 모델, 정지훈
VIDEO


















































비는 한마디로 여자를 잘 만났다고 볼 수 있겠다. 금전, 명예, 부귀를 다 가진 김태희와 결혼한 비는 전생에 나라를 구했다고 비유할만하다. 김태희의 관상은 누구보다 뛰어나고 완벽하다. 이마는 높고 환하며 윤택한데 볼록 솟아있기까지 하다. 관록, 학식이 풍부하고 기억력 또한 비상하다. 어떤 배우자를 만나더라도 성공하게 하는 이마다. 숱이 풍성하고 또렷한 눈썹은 위엄도 가지고 있어 반드시 부자가 될 수 있다. 눈은 소를 닮은 듯한 우안이다. 재산이 갈수록 흥하는 눈매다. 입도 상하를 잘 갖추고 있고 치아 또한 크고 길다. 입이 무겁고 상대를 잘 이해하고 이끌어준다. 김태희는 사주도 좋지만 관상이 누구에게도 비할 바 없을 정도로 뛰어나다. 눈코입 모두 100점이라 할 수 있다.

비는 김태희에 비해서 관상학적으로는 부족한 편이다. 천진난만한 소년의 얼굴을 아직까지 지니고 있는 비는 코의 산근이 살짝 꺾여있어 인기운도 오르락 내리락 반복하겠다. 눈코입 관상이 안정적이지는 않지만 반전이 있다. 사주가 관상보다 뛰어나다. 비는 도화살을 두 개나 지녔는데 20대에는 가수, 배우로서 인기운으로 작용했다면 30대에는 부인복으로 바뀐듯하다. 이 관상과 사주팔자는 성공과 실패를 거듭하게 돼 있는데, 천운인지 좋은 배우자인 김태희를 만나 반드시 성공할 수 있겠다. 관상은 확연히 차이가 나지만 두 사람의 사주팔자 궁합은 아주 잘 맞는다.

김태희는 2017년에도 역시나 각종 드라마, 영화, CF 등에서 꾸준히 러브콜을 받을 것으로 보인다. 하지만 비는 다소 조심해야 할 부분이 있는데, 사업은 가능하면 신중할 필요가 있다. 후배 양성을 하려는 기운이 있는데 아직은 섣부를 때이니 동업도 피하고 새로운 사업은 잠시 미뤄두는 것이 좋겠다.


원문보기:
http://www.sportsseoul.com/news/read/478563#csidx5a261ca84babeae8a1dd32e205b80a3
비는 한마디로 여자를 잘 만났다고 볼 수 있겠다. 금전, 명예, 부귀를 다 가진 김태희와 결혼한 비는 전생에 나라를 구했다고 비유할만하다. 김태희의 관상은 누구보다 뛰어나고 완벽하다. 이마는 높고 환하며 윤택한데 볼록 솟아있기까지 하다. 관록, 학식이 풍부하고 기억력 또한 비상하다. 어떤 배우자를 만나더라도 성공하게 하는 이마다. 숱이 풍성하고 또렷한 눈썹은 위엄도 가지고 있어 반드시 부자가 될 수 있다. 눈은 소를 닮은 듯한 우안이다. 재산이 갈수록 흥하는 눈매다. 입도 상하를 잘 갖추고 있고 치아 또한 크고 길다. 입이 무겁고 상대를 잘 이해하고 이끌어준다. 김태희는 사주도 좋지만 관상이 누구에게도 비할 바 없을 정도로 뛰어나다. 눈코입 모두 100점이라 할 수 있다.

비는 김태희에 비해서 관상학적으로는 부족한 편이다. 천진난만한 소년의 얼굴을 아직까지 지니고 있는 비는 코의 산근이 살짝 꺾여있어 인기운도 오르락 내리락 반복하겠다. 눈코입 관상이 안정적이지는 않지만 반전이 있다. 사주가 관상보다 뛰어나다. 비는 도화살을 두 개나 지녔는데 20대에는 가수, 배우로서 인기운으로 작용했다면 30대에는 부인복으로 바뀐듯하다. 이 관상과 사주팔자는 성공과 실패를 거듭하게 돼 있는데, 천운인지 좋은 배우자인 김태희를 만나 반드시 성공할 수 있겠다. 관상은 확연히 차이가 나지만 두 사람의 사주팔자 궁합은 아주 잘 맞는다.

김태희는 2017년에도 역시나 각종 드라마, 영화, CF 등에서 꾸준히 러브콜을 받을 것으로 보인다. 하지만 비는 다소 조심해야 할 부분이 있는데, 사업은 가능하면 신중할 필요가 있다. 후배 양성을 하려는 기운이 있는데 아직은 섣부를 때이니 동업도 피하고 새로운 사업은 잠시 미뤄두는 것이 좋겠다.


원문보기:
http://www.sportsseoul.com/news/read/478563#csidx53bef7205f481299f196ec19ae5973c
[강남총각의★점] 김태희♥비, 전생에 나라를 구한 '찰떡궁합 커플'

원문보기:
http://www.sportsseoul.com/news/read/478563#csidx9edec0ebbf62fc592b3d95091d61bcc

1 megjegyzés: