Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.07.04.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»




MÉDIA

1.
INSIGHT

Forrás: http://www.insight.co.kr/contents.php?ArtNo=26008



김태희-비, 카페서 달콤한 데이트 현장 포착


인사이트 07/04/2015 08:32am
 

via 온라인 커뮤니티

'스타 커플' 김태희와 비의 데이트하는 모습이 팬들 카메라에 포착됐다.

4일 한 온라인 커뮤니티에는 김태희와 비가 전날 서울 강남의 한 카페에서 다정히 앉아 이야기하는 모습이 공개됐다.

이날 두 사람은 지인이 운영하는 카페에 방문해 데이트를 즐긴 것으로 알려졌다.

앞서 두 사람은 지난달 28일 중국에서 열린 화장품 브랜드 JVJQ 10주년 기념행사를 마친 뒤 같은 비행기로 입국한 모습이 포착되기도 했다.

한편 지난 2012년 말부터 교제를 시작한 두 사람은 4년째 사랑을 이어오고 있다. 

장영훈 기자 hoon@insight.co.kr


SOOMPI

Forrás: http://www.soompi.com/2015/07/03/couple-rain-and-kim-tae-hee-spotted-together-on-a-cafe-date/



Couple Rain and Kim Tae Hee Spotted Together on a Cafe Date
deedeegii July 3, 2015


Singer-actor Rain and his girlfriend, actress Kim Tae Hee, were recently spotted on a date together, which was captured on camera by a fan.

On July 4, a photo of the star couple enjoying a cute date at a café in Gangnam on the previous day was shared through an online community site.

On this day, it is said that the two of them were seen visiting a café that is owned by a mutual acquaintance, where they spent time with each other while talking and having a drink.


At the end of last month, on June 28, Rain and Kim Tae Hee were also seen returning to Korea on the same plane after attending a 10th anniversary event for cosmetic brand JVJQ in China.

Meanwhile, the couple first began dating in 2012 and officially went public with their relationship in January of 2013.

Source (Insight)

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Raint és Kim Tae-hee-t látták egy kávézóban randevúzni

Az énekes-színész Raint és a barátnőjét, a színésznő Kim Tae-hee-t kiszúrták, amint együtt randiztak, amit egy rajongó le is fényképezett.

Július 4-én megosztottak egy fotót egy online közösségi oldalon, amelyen a sztár páros kedvesen randevúzik Gangnam egyik kávézójában az előző napon.

Azt mondják, hogy ezen a napon látták kettőjüket, amint ellátogattak egy kávézóba, amelynek egy közös ismerősük a tulajdonosa, és együtt töltötték ott az idejüket, miközben beszélgettek és iszogattak.

A múlt hónap végén, június 28-án, Raint és Kim Tae-hee-t szintén látták visszatérni Koreába ugyanazzal a járattal, miután részt vettek a kínai JVJQ kozmetikai márka 10. évfordulós eseményén Kínában.

A pár 2012-ben kezdett találkozgatni, és a kapcsolatuk 2013 januárjában lett hivatalosan is publikus.

3.
ALLKPOP

Forrás: http://www.allkpop.com/article/2015/07/rain-and-kim-tae-hee-spotted-on-a-date-together



Rain and Kim Tae Hee spotted on a date together
July 4, 2015 @ 8:44 am


Celebrity couple Kim Tae Hee and Rain were spotted on a date together!

They both sat at the very end of the bar, waiting for their drinks. An insider commented that though the two were open about their date, everyone gave them their privacy with no fan walking up for a photo or autograph.

Kim Tae Hee and Rain, who've been together for 4 years, look like any other couple in the photo.

How do they look?

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Raint és Kim Tae Hee meglátták egy közös randevún

A híresség párt, Kim Tae-hee-t és Raint látták együtt randevúzni!

A bár végében ültek kettesben és vártak az italukra. Egy bennfentes elmondta, hogy bár mindketten nyitottak voltak a randevú során, mindenki tiszteletben tartotta a magánszférájukat azzal, hogy nem fordult hozzájuk fotóért vagy aláírásért.

Kim Tae Hee és Rain, akik négy éve vannak együtt, a fotón úgy néz ki, mint akármelyik másik pár.

Milyennek tűnnek?


DIAMOND LOVER


Credit @电视剧-克拉恋人 weibo



Credit @西城小蛤蟆 Weibo




















MÉDIA


KSTAR CELEBRITIES' HOT PLACES

Raint is megemlítették a műsorban.

[STAR LIFE AND TRAVEL] Celebrities' Hot Places ([스타 라이프 앤 트래블] 음료취향부터 연애기상도까지.. 그곳에 가면 한류스타가 보인다?!)
http://www.youtube.com/watch?v=0J2LhBP7tlg 











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése