Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.06.14.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»



DIAMOND LOVER


Credit @国影刘阳 weibo










Credit @Lii小婕




Credit @克拉恋人rain唐嫣








MÉDIA

1.
ARIRANG TV SHOWBIZ KOREA


Showbiz Korea-JUSTIN TIMBERLAKE VS RAIN 가수 저스틴 팀버레이크 vs 가수 비
http://www.youtube.com/watch?v=-YjGJCJVsOc




2.

KOREABOO

Forrás: http://www.koreaboo.com/video/united-cube-fans-teased-with-cube-tvs-teaser-video/

 



[★VIDEO] United Cube teases fans with CUBE TV’s teaser video
Posted on



Cube Entertainment is about to launch a big project for the year: CUBE TV, in collaboration with iHQ!

After making a strategic alliance with iHQ in 2013 and officially being listed on KOSDAQ, Cube Entertainment will be working with the talent management agency to bring exclusive videos on their artists. With the successful merging of Cube and its subsidiary Cube DC, fans can also expect to see Rain, Roh Ji Hoon, and Shin Ji Hoon in the video series, as one can also spot in the teaser below.

Needless to say, the main artists under the label are expected to be showcased as well, including BEAST, 4Minute, G.NA, BTOB, and CLC. BEAST’s Junhyung has already headed to Okinawa, Japan for filming with his music producing friend Kim Tae Joo, where both will be featured in a special segment for the Good Life team.

After Hyuna‘s return from Los Angeles, 4Minute members also updated their Instagram accounts where they seemingly gathered as a group for filming of CUBE TV as well.

CUBE TV is scheduled to premiere on July 1st.
K-POP의 세계화를 선도하는 채널! CUBE TV
http://www.youtube.com/watch?v=UesKdMhaQSk


 

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11
 

[★VIDEO] A United Cube húzza a rajongók idegeit CUBE TV teaser videójával

A Cube Entertainment bejelentette, hogy elindítja az év nagy projektjét: a CUBE TV-t, az iHQ-val együttműködve!

Miután stratégiai szövetséget kötöttek 2013-ban az iHQ-val és hivatalosan is szerepelnek a KOSDAQ-on, a Cube Entertainment együtt dolgozik majd a tehetséggondozó ügynökséggel, hogy exkluzív videókat mutasson be a művészeitől. A Cube és leányvállalata, a Cube DC sikeres összevonásával a rajongók remélhetik, hogy látni fogják Raint, Roh Ji Hoont és Shin Ji Hoont a videósorozatokban, amint az alábbi előzetes is mutatja.

Mondani sem kell, hogy a kiadó vezető művészei szintén láthatóak lesznek, köztük a BEAST, a 3Minute, G.NA, BTOB és a CLC. Junhyung a BEAST-ből már elindult Okinavára Japánba, hogy együtt filmezzen a zenei producer barátjával, Kim Tae Joo-val, mindketten láthatóak lesznek majd a Good Life team speciális szegmensében.

Miután Hyuna visszatért Los Angelesből, a 4Minute tagjai is frissítették az Instagramjaikat, amelyből úgy tűnik, hogy a csoport is forgatni fog a CUBE TV-vel.

A CUBE TV a tervek szerint július 1-én tartja a premierjét.



 























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése