Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.06.11.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»



REKLÁM


MENTHOLATUM

Credit: credit 曼秀雷敦中国官方微博 Weibo
Forrás: http://taiwan.tmall.com/item/40793804156.htm?id=40793804156&spm=a310v.4.88.1&skuId=66589195980






MÉDIA

1.
KOREA HERALD

Forrás: http://kpopherald.koreaherald.com/view.php?ud=201506111700291253237_2



Rain’s Chinese drama to take to air on July 22
Updated : June 11 2015


Singer-actor Rain’s first TV drama outing in China is set to begin broadcasting on July 22.

According to reports, the drama starring Rain, or Jung Ji-hoon, will be broadcast in China from July 22 on two networks.

(OSEN)

In the TV show, titled “Diamond Lover,” Rain plays the part of a perfectionist chief executive of the world’s largest diamond trading company.

Although Rain has starred in a Chinese movie, this is the first time he is starring in a TV drama.

Alongside Rain, Chinese actress Tang Yan will star in the drama, which began filming in December at various locations including Seoul, Shanghai and Europe.

By Choi He-suk (cheesuk@heraldcorp.com)

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11

Rain kínai drámája július 22-én kerül adásba
 
Az énekes-színész Rain első televíziós drámával tett kirándulásának sugárzását Kínában július 22-re időzítették.

A jelentések szerint a drámát, melynek főszereplője Rain, vagyis Jung Ji-hoon, Kínában két hálózaton fogják sugározni július 22-től.

A Diamond Lover című tévésorozatban Rain a világ legnagyobb gyémántkereskedési vállalatának perfekcionista vezetőjét fogja játszani.

Bár Rain már játszott főszerepet kínai játékfilmben, első alkalommal lesz főszereplője egy televíziós sorozatnak.

Rain mellett a kínai színésznő, Tang Yan a női főszereplője a drámának, amelyet decemberben kezdtek forgatni Szöul, Sanghaj és Európa különböző helyszínein.

2.
MBC RADIO STAR

Az adásban Shin Sung Rok megemlítette Raint, de sajnos az adás felvétele eltűnt az internetről.

[MBC]15-06-10 Radio Star_Shin Sung Rok Mention Rain
Forrás: https://vimeo.com/130404434






































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése