Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2015.06.02.

««« Előző nap                                                                                                                                                  Következő nap »»»




REKLÁM




LAVIVA ICE TEA

Credit LAviva乐维饮冰果茶  weibo





MÉDIA

 
1.
MBN NEWS

Forrás: http://entertain.naver.com/read?oid=057&aid=0000679061



비 측 “과거 세입자 상대 소송 승소 맞아…폐품 수거해야 할 것”

기사입력2015.06.02 오후 6:15


[MBN스타 황은희 기자] 가수 겸 배우 비(정지훈)가 전 세입자 디자이너 박모 씨(61·여)와의 소송에서 또 한 번 승소했다.

2일 오후 소속사 큐브엔터테인먼트는 MBN스타와의 통화에서 “비가 과거 세입자 박 씨 상대로 낸 소송에서 승소한 것이 맞다. 법원에서는 박 씨에게 비의 소유 토지에 쌓아둔 폐품을 수거하라고 판결 냈다”고 밝혔다. 

사진=MBN스타 DB

지난해 11월 비는 서울 강남구에 위치한 자신의 소유 땅에 박모 씨가 폐품들을 무단으로 쌓아 놓자 지난 7일 소송을 제기했고, 당시 비의 소속사는 비가 박모 씨에게 여러 차례 해당 물건들을 치워줄 것을 요구했지만 받아들여지지 않자 결국 소송까지 제기하게 됐다고 전한 바 있다.

특히 박모 씨는 앞서 비와 임대 계약 문제로 갈등을 빚은 인물로, 지난 2009년 비가 소유한 건물에서 화랑을 운영하던 박모 씨는 월세를 지불하지 않아 비로부터 계약 해지 소송을 당했다.

하지만 박모 씨는 건물 벽면에서 물이 새면서 작품이 망가졌다며 오히려 손해배상 소송을 제기했고, 법원은 비의 손을 들어줬고 이에 박모 씨는 서울중앙지검 앞에서 1인 시위까지 벌이다 벌금형을 당하기도 했다. 


2.
SOOMPI

Forrás: http://www.soompi.com/2015/06/02/rain-wins-lawsuit-against-former-tenant/




Rain Wins Lawsuit against Former Tenant
ilmare42 June 2, 2015



Superstar Rain has come out on top in yet another lawsuit against his former tenant.
The tenant in question is a 61-year-old designer, identified simply as Park in reports, who used to run a gallery in a building owned by Rain in Gangnam.

Last November, Rain filed a lawsuit against Park for leaving piles of clothes and garbage at the building and refusing to remove it.

On June 2, the court ruled that Park must remove all their waste from Rain’s property.

Rain and Park have been embroiled in a series of lawsuits over the past several years. In 2009, Rain took legal action against Park for failing to pay rent, which led to their eviction. In response, Park filed a lawsuit against Rain under claims that some pieces of art had been damaged due to a water leak. The judge ruled in Rain’s favor, and Park was later fined for protesting in front of the Seoul Central District Prosecutor’s Office.

Source (1)

Magyar fordítás
Fordította: Harudo11
Rain nyerte a pert a volt bérlője ellen


A szupersztár Rain jött ki győztesen az egykori bérlője ellen indított újabb perből.
A kérdéses bérlő egy 61 éves dizájner, egyszerűen csak Parkként említik a jelentések, aki egy Rain tulajdonában lévő épületben galériát működtetett Gangnamban.
Múlt év novemberében Rain pert indított Park ellen, mivel Park otthagyott egy halom ruhát és szemetet az épületnél, amit nem volt hajlandó eltávolítani.
Június 2-án a bíróság kimondta, hogy Parknak kell eltávolítania minden hulladékot Rain ingatlanából.

Rain és Park már perek sorozatába keveredett az elmúlt néhány évben. Rain 2009-ben tett jogi lépést Park ellen, amiért nem fizette a bérleti díjat, amely kilakoltatáshoz vezetett. Válaszul Park pert indított Rain ellen azt állítva, hogy néhány műalkotása megsérült egy beázás miatt. A bíró Rain javára döntött, majd később Parkot megbírságolták, mert a Szöuli Központi Kerületi Ügyészség előtt protestált.


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése