Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2007.12.30.




FELTÖLTÉS ALATT



071230 Greetings from Rain






SBS NEWS




비 "폭탄주 40잔까지 마셔봤다"
작성 2008.12.30 17:18




가수 비가 케이블 채널 MBC에브리원 '신해철의 스페셜 에디션'의 최근 녹화에서 "술을 아무리 많이 마셔도 절대 흐트러지지 않는다"고 말했다.

비는 "스트레스 받을 때 술을 마시면서 수다를 떨면 풀린다"면서 "폭탄주를 40잔까지 마셔본 적도 있다. 그러나 술을 먹고도 전혀 흐트러진 모습을 보이지 않는다"고 밝혔다.

그는 신해철이 '흐트러지지 않겠다는 것이 강박이나 프라이드가 아니냐'고 묻자 "내 이런 태도는 모두 박진영 형에게 배운 것"이라며 "형이 집에 들어갈 때까지는 절대 누워있지 말라고 주입했다. 치사량이 넘었어도 진영이 형이 자리를 뜨지 않으면 절대 눕지도 못했고 형이 가고 나서야 뻗을 수 있었다"고 고백했다.

비는 또 이날 녹화에서 "연예인은 공인이 아니라고 생각한다. 연예인은 단순히 연예인으로만 봐줬으면 좋겠다"는 생각을 밝혔다.

이에 신해철은 "공인은 국가로부터 막중한 책무를 부여받은 사람들을 공인이라고 한다. 그렇기 때문에 연예인의 경우는 공인이 아닌 사인이라고 해야 맞다"고 맞장구를 쳤다.

이날 녹화분은 내년 1월 2일 밤 12시에 방송된다.

(서울=연합뉴스)





















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése