Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Új golf-tanonc (2013.10.28.)


Rain azt nyilatkozta legutóbb, hogy ismét szeretné magát újabb dolgokban kipróbálni. Mint tudjuk, amit mond, az úgy is van. Máris láthatjuk, amint egy újabb kihívással szembesíti magát: kezdő golf-tanfolyamon tűnt fel.

Ami a legjobb ebben, hogy talán azt is komolyan gondolta, hogy lazább időbeosztást enged meg magának, amelybe több pihentető elfoglaltság belefér. A golfpálya pedig a természet lágy ölén van, sok zöld, friss levegő... Őszintén remélem, hogy mindez így van, és nemcsak az MCM-táskát kellett megsétáltatnia :)

Érkezésének hírére lázas izgalom fogta el a klub személyzetét, és természetesen megjelentek a neten az ellesett pillanatokról szóló bejegyzések.

Rain éppen csak sétál a pálya felé, de most sem győzöm csodálni (még talán a reggeli kávéjával a kezében is) hihetetlenül egyenes testtartását. Hogy is mondja ezt a szép magyar nyelv? Szálfa egyenes?



1. bejegyzés
Úgy hírlik, hogy Rain megjelent a Kyungki-doban lévő golf klubban. Éppen csak megkezdte a tanulást, de még nem tudja megütni a labdát. Nagyon kedves volt~


2. bejegyzés
Rain megjelenése nagy felfordulást okozott a golf klub alkalmazottai között. Amint feltűnt, a labdaszedők hisztérikusan kiabálni kezdték a nevét. Valahányszor csapatot váltott, minden egyes alkalommal üdvözölte a tagokat. A labdaszedők szerint nagyon kedves volt és Rain egy jó ember.

3. bejegyzés
A golfjáték sok mindent elárul az ember személyiségéről. Csodálatos volt a modora~ Rengeteget mosolygott és nagyon barátságos volt, majd a kurzus végeztével hazament~ A golflabdákra még aláírást is adott az embereknek, mintha legalábbis golfjátékos lenne. Hihi.




Az esemény reklám-értéke: a fotók megörökítették az MCM golftáskáját is, mert hát mi más rejthette volna a felszerelést?  









 Forrás: http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/pic-13-10-28-rain-picture
 Bejegyezte és fordította: Harudo11
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése