Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Nem nyughatnak (2013.06.25.)Már megint áll a bál a DEMA háza táján. A média folyamatosan a PR-katonák nyomában szaglászik, így a június 21-i koncert után is a sarkukban voltak. Az események még tisztázatlanok, ezért nagyon nem szeretnék elmélyedni bennük. 

Tény, hogy a nyilvánosság számára is nyitott koncert szervezői vendégül látták a fellépőket egy kis italfogyasztással egybekötött vacsorára, és ezt filmezte le és tette közzé június 25-én a média. Az egység tagjait civil ruhában fotózták le a szállodájuk előtt éjszaka, és ketten közülük hajnaltájt két 'speciális profilú' masszázsszalon felé is vették az irányt. Se7en és Sangchu volt a két merész delikvens, és ugyan olybá tűnik, hogy szolgáltatást végül nem vettek igénybe, ám az SBS televízió riportere minősíthetetlen módon inzultálta őket az utcán, próbálva leleplezni inkognitójukat, amire ők is keményen válaszoltak. Egy törött kamera és a riporter (vagy az operatőr) karján néhány felületi horzsolás lett az akció eredménye.

Most még mindenki összevissza beszél, a média fel van háborodva, mert a "valóságfeltáró" munkájában érzi magát megtámadva. A bulvár az eseményeket megint Rain nevével futtatja a címoldalakon, és bár állítólag az egység szinte összes tagja látható a felvételeken, remélhetőleg ő nem érintett ebben az egészben. Szerencsére már az osztagparancsnoki tisztséget is átadta, tehát nem is felel a többiekért.

A DEMA pedig újfent nem áll a helyzet magaslatán, mert csak annyit tudtak kinyögni, hogy az egyik fiúnak a hát- és térdfájdalmai miatt volt szüksége a masszázsra, valamint hogy akire a katonák felügyelete volt bízva, nem látta el gondosan a feladatát. Azt is próbálják érzékeltetni, hogy az előadók nem tudhatták, hogy nem őrült rajongókkal vagy paparazzókkal állnak-e szemben, mert a tévéstáb nem azonosította magát a számukra.

Nem tudjuk, hogy a katonák kaptak-e engedélyt a lazításra (másnap állítólag egy másik fellépésre utaztak tovább), de a sajtóban máris megint a kiróható büntetések latolgatása folyik. A DEMA szerint ugyan nem történt semmi súlyos kihágás, azonban valószínűleg vizsgálatot indítanak. Ugyanezt látnám szükségesnek a médiafelügyelet részéről is, mert a felvételeken az, ahogyan a stáb zaklatja a híresség katonákat, semmilyen indokkal nem elfogadható.

Csak egyszer legyen már kívül Rain a laktanya kapuján! Még az utolsó napjai is tele vannak feszültséggel. Lassan tényleg nagyobb veszélyben érzem, mintha bevetésre küldenék...

Forrás: http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/26-jun-13-enewsworld-will-mighty-mouth-s-sangchoo-and-se7en-be-pu
Bejegyezte: Harudo11


Nincsenek megjegyzések: