Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2006.04.19.





KBS GLOBAL

Rain Nominated in Time`s Poll on Most Influential People

[2006-04-19]

Singer Rain may become a global celebrity that will make Korea known throughout the world. He has been named a candidate on a poll being conducted by the U.S. magazine Time to choose the most influential people of this year.

The magazine is asking readers to vote on who they think are the world`s most influential people in five categories, with a different poll category featured each week. Into its fourth week, the poll is now being conducted in the `Artists and Entertainers` category.

Rain is one of only three Asian candidates along with director Ang Lee and actress Zhang Ziyi, which is certain to make Koreans feel proud. Other candidates include U.S. actors George Clooney, Clint Eastwood and Philip Seymour Hoffman, talk show host Jon Stewart, singers Kanye West and Daddy Yankee, and writer J.K. Rowling, who created `Harry Potter.`

Rain is currently in second place with 32 percent of the votes, following Ang Lee with 38 percent.

So far, three polls have been conducted, in the `Heroes & Icons` category, which included Korean-American golf prodigy Michelle Wie as a candidate, `Leader & Revolutionaries` category, and `Builders & Titans` category. The last poll, `Scientists & Thinkers,` will be conducted next week.

With the results of the polls scheduled to be announced on June 1, there is high expectation that Rain will once again prove himself to be a global star in the making.

















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése