Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Hírcsokor (2013.03.24.)




Rain nem jelent meg az általa indított rágalmazási peren
2013. március 23.

Az énekes és táncos Rain, valódi nevén Jung Ji-hoon, ismét nem tett eleget az őt a szerdai tárgyalásra tanúként beidéző bírósági végzésnek abban a rágalmazási perben, melyet egy Lee nevű üzletember ellen indított.
A helyi média szerint Rain visszautasította a részvételt a tárgyaláson, mivel jelenleg a kötelező katonai szolgálatát tölti. Azt is mondták, hogy kellemetlennek érzi, hogy a nyilvánosság előtt szerepeljen, miután kiderült a kapcsolata Kim Tae-heevel.

Ez volt a harmadik alkalom, hogy az énekes nem tett eleget a bírósági idézésnek.

Seoul Central District Court will summon him once more. It is also considering a summons after he is discharged from the military in July.
A Szöuli Központi Kerületi Bíróság még egyszer be fogja idézni őt, figyelembe véve, hogy az idézésre a júliusi leszerelését követően kerüljön sor.
Rain rágalmazási pert indított az üzletember Lee és két újságíró ellen 2010-ben, akik Lee-t használták hírforrásként. Az újságcikkek azt állították, hogy Rain összejátszott egy divatcég elnökével, és elsikkasztották a cég alaptőkéjét.

Később Rain ejtette az újságírók elleni vádakat, de Lee ellen a per még folyamatban van.

Lee Sun-min

Forrás: http://koreajoongangdaily.joinsmsn.com/news/article/article.aspx?aid=2968986


 
Lee Jin Ho és Lee Jun Hyuk említették Raint a műsorban.

DJ Lee Jun Hyuk és a vendége, Lee Jin Ho néhány új hírrel szolgált az osztagparancsnok Jung Ji Hoon tizedesről a rádióműsorukban március 21-én.


Lee Jin Ho azt mondta, Rain komolyan fogyókúrázik, hogy a testét csúcsformába hozza. Lee Jun Hyuk hozzátette, hogy Rain rendkívül szexi látványt nyújt, amikor leveszi a ruháit! ^_________^

Forrás: http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/friends-fm-130321-radio-jumam-mention-rain



[Rajongói beszámoló] A Barátság Hídja koncert, március 20.



Many fans sat in the front on the left side of the concert hall holding silver tassels to cheer for our Prince. They were particularly happy when our Prince turn to their side and acknowledged them quite often during his performance. A fan gave her advice: bring silver tassels with you, the more tassels you have the more eye contact you may have with our Prince ^___^
Sok rajongó ült a koncertteremben a nézőtér bal oldalán ezüst


In the middle of singing Hip Song, our Prince greeted the audience: "Nice to meet you all. Are you doing well? Many fans came today! It won't be long till we will meet again. Until then, fighting!"


Our Prince has lost a lot of weight. A lucky Korean fan who managed to shake hands with our prince wrote about her wonderful experience:


As a polite cloud she had to wait until the end of the concert ,so she did not dash out to follow our Prince when he finished his performance. She and her friends waited outside afterwards but did not see him. A gag singer came out, saw the large crowd and commented "I believe there is such a large crowd because Rain is here today!"


The fans waited for a long while and still did not see our Prince, so they decided to leave. On their way they saw a DEMA bus so they took the opportunity to ask the driver about our Prince. The kind driver told them he hadn't come out yet so the five of them decided to wait there.


Soon they heard noises from the KBS hall and saw our Prince walking towards their direction. He walked in big strides while fans around him had to run to catch up with him. In an instant our Prince was right in front of them. Intuitively they called out "Obba, Obba" and held out their hands. Our Prince saw them and shook hands with them.


Our Prince then got into the DEMA bus and sat at the back. KCM followed and drew down the curtain. In between this short moment they saw our Prince's beautiful jawline and his white jade skin.


Our Prince continued to wave to the fans from his seat after he got into the bus. As the bus left, he turned and waved goodbye again to fans from the rear window.


Anther fan took this picture showing our prince leaving the concert place.





















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése