Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2005.05.17.






KBS GLOBAL


 


Rain to Perform with Alan Tam in Shanghai

[2005-05-17]

Singer Rain will present awards as well as perform at the 2nd China Academy Music Awards to be held in Shanghai on May 22 at 7 p.m. His `rival` will be Alan Tam, a Hong Kong-born star who is famous in the Chinese-speaking region and will also perform and present at the ceremony.

Other performers will include Japanese star Tamimura Sindy and Taiwanese star Han Hong.

As a representative of Korea, Rain will perform on stage for eight minutes, unlike other artists, who will only sing one or two songs each. Rain was allotted the longest time at another Chinese music award ceremony back in March as well. At this show he will perform `It's Raining,` `Bad Guy` and `Instead of Saying Good-bye.`

The China Academy Music Awards is held by the Oriental Television Station, an affiliate of the Shanghai Media Group, the largest media company in Shanghai. The ceremony is broadcast live throughout China. Rain, who is currently resting and receiving vocal training in the U.S., will fly to China on the day of the ceremony on May 22.






















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése