Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2005.04.20.






KBS GLOBAL




Rain Invited to Japan as First Non-Japanese Asian Artist

[2005-04-20]

Korean star Rain has been invited to a prestigious music award ceremony organized by MTV Japan as the first ever non-Japanese Asian performing artist. So far, only top-rated American, European or Japanese artists had been invited to perform at the MTV Video Music Awards Japan (VMAJ) organized by the world-renowned music channel MTV Japan. Last year, the guest performing artist was The Darkness, and in 2003 it was Craig David. The invitation of Rain as a performing artist this year signifies that VMAJ recognizes his potential to become a world-renowned star.

VMAJ 2005 announced its decision to invite Rain as the first non-Japanese Asian performing artist after it unveiled a list of other performing guests late last month. The list included Japanese artist Orange Range, American pop singer Ashanti, American rock group Hoobastank, and Japanese singer Amuro Namie.

Rain, who had the opportunity to perform on the same stage with Hoobastank and Amuro Namie at the MTV Asia Awards in February, has now received another opportunity to sing with the world`s biggest stars. VMAJ 2005, which is in its fourth year, will be held on May 29 at the Bay NK Hall in Tokyo.

Rain has also been nominated for the Best Buzz Asia Award along with G.O.D., Tony Ahn and Jang Nara. He is scheduled to participate at a Korean-American concert on April 23 in Los Angeles, U.S.A., where he plans to stay for a month to prepare for the VMAJ 2005.




























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése