Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2019.06.11.

KEDD / TUESDAY




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?




🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):


- 📸   cine_hwang



🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧



Ismét cine_hwang operatőrtől tudhatjuk meg, hogy egész éjszaka forgatták a Welcome 2 Life-ot. Kihívást jelentettek a drónokkal felküldött kamerákkal rögzítendő képek. Büszkén mutatja az adatokkal ellátott kijelzőn, hogy milyen tökéletes felülnézeti totált sikerült lőniük. A másik képen a világosítás egyik szakembere lazít éppen a forgatás feszültségei közepette. Emlegetnek egy Ferrari F2000-t is, de nem derül ki, hogy a versenyautónak milyen szerepe lehet.




cine_hwang


밤씬 풀샷 앵글을 잡았다! 조명기사가 담배핀다! 엥?! #미안하다 촬스야! #Inspire2 #난 리허설 비행만! #드론은 #크레이지캠 #MBC #웰컴2라이프 #흥해라 흥! #GOMCUS #그렇다구








Talán ezzel a drónnal dolgoztak, mert március 23-án ezt a képet töltötte fel az operatőr az Instagramjára:








Egy néhány másodpercnyi vágásért több mint egy órát töltöttek az operatőrök a képeken látható módon egy autó hátsó ülésén, de az eredménnyel elégedettek voltak.





cine_hwang

상암동 길바닥 어딘가. (Valahol a Sangam-dong úton)


몇초 컷을 위해 1시간이상 저 등치들이 뒷자리에 낑겨 계속탄당! #차량씬 #막달려 #개달려 #Bcam운명 #아이 신나! ㅋㅋ#MBC #웰컴2라이프 #흥해라 흥! #홍보중 #잘봐주세요 ㅠㅜ #GOMCUS #그렇다구










🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése