Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2018.09.01.





MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?





🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

A NAP HÍREI ÉS ESEMÉNYEI (áttekintés):

📰   TV Report - “무지개 회원 임박” 송승헌, 전현무 형→박나래 소개팅 꿈 아닌 이유 [리폿@나혼자산다]


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧



TV REPORT








“무지개 회원 임박” 송승헌, 전현무 형→박나래 소개팅 꿈 아닌 이유 [리폿@나혼자산다]
기사입력 2018-09-01 10:01:28

 


[TV리포트=박귀임 기자] ‘나 혼자 산다’ 송승헌이 짧은 등장에도 큰 관심을 받았다. 송승헌 효과는 어마어마했다. 박나래와의 소개팅까지 예고되면서 기대감을 높였다.

지난 달 31일 방송된 MBC 예능프로그램 ‘나 혼자 산다’에서는 이시언이 OCN 새 오리지널 드라마 ‘플레이어’ 촬영 현장을 공개하는 모습이 나왔다.

이날 ‘나 혼자 산다’에서 이시언은 ‘플레이어’ 촬영 현장으로 향했다. 송승헌은 촬영에 한창이었고, 이를 본 무지개 회원들은 “잘 생겼다”면서 감탄사를 연발했다. 이시언은 “송승헌 형 사람이 정말 좋다. 친절하다. 전현무 형보다 1살 많다”면서 친분을 드러냈다.
이시언은 송승헌과 나란히 앉아 대기했다. 송승헌은 ‘나 혼자 산다’에 출연한 비(정지훈)를 언급하며 “지훈이도 나왔느냐”고 물었다. 이에 이시언은 “지훈이 나왔다가 동고동락하듯이 하고 갔다”며 웃음을 터트렸다.

이후에도 송승헌은 ‘나 혼자 산다’를 향한 관심을 드러냈다. 이시언은 “새로 들어올 멤버 송승헌”이라고 했고, 송승헌은 웃음을 터트렸다. ‘나 혼자 산다’의 스튜디오 녹화가 월요일에 진행된다는 것을 송승헌에게 알렸고, 무지개 회원들도 “편하게 와 달라”고 거듭 강조했다.

특히 이시언은 “박나래가 형 엄청 보고 싶어한다”고 했고, 송승헌은 “나도 보고 싶다”며 미소 지었다. 이시언이 “소개팅 한 번 하겠느냐. 동네도 엄청 가깝다”고 기습적으로 묻자 송승헌은 “그러자. 뵙고 싶다. 재미있을 것 같다. 팬이다”고 흔쾌히 답했다.

전화 통화까지 성사됐다. 이시언이 송승헌에게 전화한 것. 전현무가 “부담스럽지 않느냐”고 묻자 송승헌은 “괜찮다. 저도 하고 싶다”고 답하며 웃었다.

그동안 송승헌을 예능프로그램에서 보기란 쉽지 않았다. 이에 무지개 회원들은 물론, 시청자들도 송승헌의 출연을 반겼다. 송승헌도 긍정적인 시그널을 보낸 만큼 ‘나 혼자 산다’ 출연이 성사될지, 박나래와의 소개팅도 진행될지 이목이 쏠린다.



박귀임 기자 luckyim@tvreport.co.kr / 사진=MBC ‘나 혼자 산다’ 화면 캡처




🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése