Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2020.01.04.

SZOMBAT / SATURDAY




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


Nincs információ.



🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧 


A NAP ESEMÉNYEI, HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):

📰   SpoTV News - [2020을 기대해①] 건강한 김우빈, 아름다운 김태희…'한류천왕'의 귀환


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


스포티비뉴스







[2020을 기대해①] 건강한 김우빈, 아름다운 김태희…'한류천왕'의 귀환

장진리 기자 mari@spotvnews.co.kr 2020년 01월 04일 토요일


▲ 2020년 열일이 기대되는 김수현, 김우빈, 김태희, 장근석(왼쪽부터). ⓒ한희재 기자 ⓒ곽혜미 기자


[스포티비뉴스=장진리 기자] 모두가 한마음 한뜻으로 쾌유를 빌었던 김우빈부터 결혼과 출산 후 변치 않은 아름다운 모습으로 돌아오는 김태희까지, 우리가 사랑하는 '한류 톱스타'들이 돌아온다. 국내 뿐만 아니라 아시아 민심이 요동치고 있다.

▲ tvN '하이바이마마!'로 5년 만에 안방에 복귀하는 김태희. ⓒ한희재 기자

김태희의 복귀도 2020년 연예계의 관전 포인트다. 김태희는 비(정지훈)와 결혼하고 아이를 출산한 후 별다른 활동을 하지 않았다. 결혼 생활과 육아에만 전념해 왔던 김태희는 tvN '하이바이마마!'에 출연하며 복귀 신호탄을 쏜다. 김태희가 드라마에 출연하는 것은 2015년 '용팔이' 이후 무려 5년 만이다.

극 중에서 김태희는 갑작스러운 사고로 가족의 곁을 떠났다가 사별의 아픔을 딛고 새 인생을 시작한 남편 조강화(이규형)와 딸 앞에 다시 나타나는 차유리(김태희) 역을 맡았다. 김태희는 최근 한 행사장에서 결혼과 출산 후에도 여전한 미모를 과시해 컴백에 대한 기대를 높였다. 결혼과 함께 더 깊어진 감성으로 복귀를 예고한 김태희가 어떤 물오른 연기로 컴백할지도 관심사다.


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése