Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2017.08.03.

««« Előző nap


FELTÖLTÉS ALATT



MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?









ALLKPOP
http://www.allkpop.com/article/2017/08/ace-name-rain-as-the-reason-they-became-singers-talk-about-their-jyp-and-yg-trainee-days





A.C.E name Rain as the reason they became singers + talk about their JYP and YG trainee days

By KpopJoA





Remember boy group A.C.E, who made their flashy debut on stage wearing racy underwear? The members sat down for a pictorial and interview with 'International bnt's latest issue. 

During their first ever photoshoot, A.C.E was asked about why they chose the singing profession. Leader Jun answered, "When I was in junior high school, I happened to come across Rain's 'Rainism', and I was in total shock. That led me to become a singer." Member Jason revealed he had the same reaction and asked his father if he could attend a dance academy afterward.

Jason also revealed he had been a JYP trainee. "I tried out for the JYP audition and made first place. I was training under the agency for a while when fellow juniors started coming in," and stated that he left shortly afterward.

Member Wow added that he auditioned for YG Entertainment. "I auditioned in front of Yang Hyun Suk at YG Entertainment. I got in at one shot. Since I made it in so easily, I didn't really feel desperation or passion at the time. I think I stayed there for about a year. Who knows? If I had stayed longer, I could've been a WINNER member."






























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése