Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN NAPTÁRA: 2012.06.30.

««« Előző nap
Következő nap »»»





請願信進展情況 Progress of Letter of Petition
2012-06-30

by huhuhuhu@rain-cloud.co.kr
收集了來自23個國家/地區超過500人的簽名,整理好信件打算在昨天(6月29日,星期五)發出的。

1。國防部網頁本來有“民願申請”一欄,可以把信件上傳,但是原來已經被屏蔽了,
2。傳真到國防部3個部門。但是請朋友們試了一整天,到今天早上為止, 仍然發不出去。每次收到的訊息是“通訊錯誤,請重新再試或與收件人聯絡。。”
3。在國防部網頁“聯繫我們”內找到郵箱地址:dema@dema.mil.kr。昨日把信件發到該郵箱。但今早收到 hotmail 信息,說該郵件發送延誤。暫時不知道能否發出。 就算發出也不知道會不會跌入國防部詐騙郵件中。
4。網上發傳真有一個好像成功了,但沒有證明。

所以會將信件快遞給國防部,正在核實地址,收信人姓名等。也會將信件按官網要求,抄送給官網。

如有最新情況會再告訴大家。

I have collected over 500 names from 23 countries/regions for the petition letter.  The plan is to send out the letter yesterday (Friday 29 June).

1.  There is a section called "civilian complaint/request" at the homepage of the Defense Agency website, but it has been blocked.
2.  I asked various friends to help fax the letter to the 3 departments. They tried all day yesterday until this morning without success.  They just got the message "there was a communication error, please try again or contact your recipient to make sure their fax machine is ready to receive.."
3.  From Defense Agency "Contact Us" I found an email address: dema@dema.mil.kr.  The letter was sent yesterday but this morning there is message from hotmail saying "delivery has been delayed".  Not sure if it will finally reach the Defense Agency, and even if it does, whether it will fall into their spam list.
4.   One number seemed to get through when trying to fax via the internet, but there is no verification.

As such, I will courier the letter to the Defense Agency and am verifying the address and names of the recipients.  Will also email a copy of the letter to the Cloud Executive as requested.

Will let you know if there is further update. 




Forrás: http://forums.soompi.com/discussion/346/rain-_-%EB%B9%84-_-bi-official-thread/p1313
請願信進展情況 Progress of Letter of Petition
2012.07.01.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése